Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατυχία της κόρης του και η Καίτη Γαρμπή του συμπαραστέκεται με αγάπη

04.11.2022
Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατυχία της κόρης του και η Καίτη Γαρμπή του συμπαραστέκεται με αγάπη
Τεράστια αδυναμία έχει στη μοναχοκόρη του, Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος, όμως υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο λυπάται πολύ, αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται φέτος επί σκηνής την Καίτη Γαρμπή, 25 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο.

Οι δυο καλλιτέχνες, που ξεκινούν τις κοινές τους εμφανίσεις στο Nox, αύριο, 5/11/2022 έδωσαν μια συνέντευξη Τύπου και μίλησαν με μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Ο Αντώνης Ρέμος θυμήθηκε με συγκίνηση ότι η Καίτη ήταν που τον βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα του βήματα και του άπλωσε το χέρι, ενώ εκείνη ανέφερε χαρακτηριστικά πως "Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του και ίσως να τον τοποθετεί πιο ψηλά και από τον ίδιο".

Υβόννη Μπόσνιακ: Μόλις μοιράστηκε την πιο... άσχημη φωτογραφία της

Μία ερώτηση δημοσιογράφου που θέλησε να μάθει σε ποιον μοιάζει η Ελένη, κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, άλλαξε τελείως το κλίμα φέροντας το γέλιο στην αίθουσα, καθώς την ερώτηση βιάστηκε να απαντήσει η Καίτη Γαρμπή. "Είναι ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά", είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια με ειλικρίνεια -αλλά και χιούμορ- εκείνος μοιράστηκε τον πόνο του λέγοντας πως αυτή είναι η μεγαλύτερη ατυχία της Ελένης: "Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει με μένα". "Έχει και από την Υβόννη, το σώμα, και στο πρόσωπο", έσπευσε να τον "παρηγορήσει" η Καίτη Γαρμπή, με τον Αντώνη Ρέμο να στεναχωριέται ακόμη και για το χρώμα ματιών της μικρής που είναι το δικό του αντί το πράσινο/γαλάζιο της μητέρας της!

H Ελένη είναι σήμερα 7 ετών και οι γονείς της την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μην έχοντας δείξει ακόμη κανονικά το προσωπό της στις κάμερες!