Κοραλία Καράντη: Ο γιος της είναι 27 ετών και ίδιος με τον πατέρα του, Τζώνη Καλημέρη

04.11.2022
Κοραλία Καράντη: Ο γιος της είναι 27 ετών και ίδιος με τον πατέρα του, Τζώνη Καλημέρη
Πρεμιέρα για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος η Κοραλία Καράντη και είχε στο πλευρό της, μεταξύ άλλων, και τον μονάκριβο γιο της. Οι δυο τους, μάλιστα, πόζαραν μαζί στον φακό σε μια σπάνια στιγμή.

"Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου" του Ρομπέρ Τομά σε διασκευή των Μιχάλη Ρέπα και Θανάση Παπαθανασίου είναι το έργο που ανέβηκε χθες στο Θέατρο Δανδουλάκη και εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη, πρωταγωνιστούν η Κοραλία Καράντη, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τη χθεσινή πρεμιέρα και ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το "παρών" ήταν ο μοναχογιός της Κοραλίας Καράντη, Εδουάρδος Καλημέρης, ο οποίος είναι σήμερα 27 ετών και, γενικά, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η Κοραλία Καράντη υπήρξε παντρεμένη με τον Τζώνη Καλημέρη από το 1991 μέχρι το 1998 και έχουν μαζί τον Εδουάρδο, ο οποίος είναι σήμερα 27 ετών, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και, μοιάζει πολύ στον πατέρα του.

Για την ιστορία, η Κοραλία Καράντη μετρά ακόμη έναν γάμο με τον βουλευτή Γιώργο Λιάνη (2003 - 2013) [πρώτη φωτό κάτω] και ο Τζώνη Καλημέρης έχει ακόμη δυο γιους από τον γάμο του με τη Μαρία Ιωάννου, τον Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο [δεύτερη φωτό κάτω] και σήμερα, μεγαλώνει μαζί με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά, τη γλυκύτατη Ada που υιοθέτησε πέρσι.