GNTM: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και η κωλοτούμπα της Βίκυς Καγιά για τον καυγά με τον Γιώργο Καράβα

04.11.2022
GNTM: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και η κωλοτούμπα της Βίκυς Καγιά για τον καυγά με τον Γιώργο Καράβα
Το GNTM μπορεί να είναι Νο1 στα trends του Twitter, όπως υπογραμμίζει ο Γιώργος Καράβας, όμως, γεγονός παραμένει ότι το πρόσιμο με το οποίο συνοδεύεται ο φετινός κύκλος δεν είναι ξεκάθαρα θετικό. Η παραγωγή ποντάρει στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και οι υπόλοιποι κριτές σφυρίζουν αδιάφορα -αν και με μια αμήχανη ένταση!

Δύσκολη η φετινή σεζόν με το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή να έρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο, ακόμη κι αν δεν τη βλέπουμε στην οθόνη. Πολλοί αντέδρασαν στο πληθωρικό του χαρακτήρα της όμως το κυπριακής καταγωγής μοντέλο που έχει κάνει καριέρα τονίζοντας το μονόφρυδο look της λείπει από το GNTM και η παραγωγή τη φέρνει πίσω λίγο νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο.

Αυτό υποστηρίζει ο κόσμος, ενώ οι κριτές, δια στόματος Βίκυς Καγιά τονίζουν πως όλα γίνονται βάσει αρχικού προγραμματισμού και δεν αντιλαμβάνονται όλα αυτά που λέγονται περί χαμηλών νούμερων. Κοινό μέτωπο αγάπης και αλληλεγγύης θέλησαν να προτάξουν οι Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, αλλά τα κατάφεραν;

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν και οι τρεις μαζί, όμως, σε δημοσιογράφους που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, αξίζει να προσέξει κανείς τα όσα λέει η Βίκυ Καγιά σχετικά με τον καυγά που είχε με τον Γιώργο Καράβα σε κάποιο γύρισμα και οδήγησε στο να φύγει εκείνος για λίγη ώρα από το σετ.

Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει

Αρχικά το είχε διαψεύσει και τώρα πια το παραδέχτηκε. On camera και οι δύο περιπτώσεις. Λεπτομέρειες!

GNTM: Η ημίγυμνη φωτογράφηση, οι αντιδράσεις, η αποχώρηση και το νέο κόνσεπτ

Στο μεταξύ, η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα, δηλώνει ενθουσιασμένη, μίλησε στην κάμερα του Star -φλέρταρε και τον ρεπόρτερ που της πήρε συνέντευξη- και έδωσε ήδη άλλον αέρα στο μέλλον μιας σεζόν που ενώ ξεκίνησε με τις υψηλότατες προσδοκίες και βαρύγδουπες δηλώσεις για το δημοφιλές reality μοντέλων του Star, δείχνει να προχωρά ασθμαίνοντας στην ανηφόρα της τηλεθέασης -για να μην αναφέρουμε τα περί γενικότερης ουσίας και ποιότητας.