Ρώτησαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της κι εκείνη απάντησε με τον τρόπο της

04.11.2022
Ρώτησαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της κι εκείνη απάντησε με τον τρόπο της
Οι φήμες για τον χωρισμό της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά οργιάζουν, όμως εκείνη δεν φαίνεται έτοιμη να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα. Απολύτως σεβαστό.

Ύστερα από 10 χρόνια γάμου -ο οποίος για την ιστορία ήρθε ύστερα από μόλις ενάνιση μήνα σχέσης- η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς φέρονται να έχουν χωρίσει ήδη από τις αρχές Φθινοπώρου.

Οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί, φυσικά και οι δημοσιογράφοι που την πολιορκούν, εντόπισαν την ηθοποιό κατά την άφιξή της στο Αμφιθεάτρο – Σπύρου Ευαγγελάτου και της έθεσαν το ερώτημα απευθείας.

Εκείνη, διακριτικά, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας. "Δεν έχω σκοπό να πω κάτι", είπε αρχικά ενώ αμέσως μετά, με ευγένια πάντα, συνέχισε ενώ περπατούσε γρήγορα για να περάσει την πόρτα: "Παιδιά, ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά φιλάκια, αλλά έχω αργήσει πολύ".

Δεν θέλει να απαντήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη και αυτό είναι απολύτως σεβαστό, όμως εμείς θα συμφωνήσουμε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολιάζοντας το όλο θέμα υπογράμμισε ότι -ειδικά αν έχεις δυο παιδιά- αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το λες!

Σε κάθε περίπτωση, δικαίωμά της να το χειριστεί όπως θέλει...