Έξαλλη (με το γάντι) η Κατερίνα Ζαρίφη: «Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο;»

21.08.2023
Έξαλλη (με το γάντι) η Κατερίνα Ζαρίφη: «Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο;»
Στην ερώτηση που της κάνουν πολλοί στον δρόμο αλλά δεν μπορεί να «καταπιεί» με τίποτα απαντά η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν «μασά» τα λόγια της.

Μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι εν έτει 2023 τα πράγματα έχουν αλλάξει και το μυαλό του κόσμου έχει «ανοίξει» περισσότερο, όμως... όχι! Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει βαρεθεί ν' ακούει τις ίδιες ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή ξανά και ξανά και απαντά με σχετική ηρεμία, αλλά και νόημα, μέσω TikTok.

«Κι είστε και εσείς οι άκυροι που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε “Έκανες παιδάκι; Όχι. Παντρεύτηκες; Όχι. Α, δεν έφτιαξες τη ζωή σου!”. Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί ΜΟΝΟ; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν ΜΟΝΟ; Δηλαδή δεν υπάρχουν ζωές και ζωές; Φτιαγμένες;», ακούμε την Κατερίνα Ζαρίφη να λέει συνεχίζοντας με μια απορία.

«Επίσης όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση για μένα... Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει. Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου. Για τα δικά μου δεδομένα. Όπως επίσης, η δική μου ζωή για σένα να είναι το τίποτα», λέει η Κατερίνα απευθύνοντας μία έκκληση/παρότρυνση προς κάθε «ενδιαφερόμενο».

Γιατί η επιλογή να είσαι single είναι μια γενναία πράξη αυτοεκτίμησης

«Σταματήστε να βάζετε σε όλα, κουτάκια, κατά το δικό σας συμφέρον. Η πιο άκυρη έκφραση για μένα, λοιπόν, είναι το "Έφτιαξες τη ζωή σου;" Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε, κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη» αναφέρει πολύ εύστοχα η παρουσιάστρια», συμπλήρωσε η Κατερίνα, καταλήγοντας με την ευχή να φτιάξει ο καθένας τη ζωή που θέλει!

{https://www.tiktok.com/@katerinazarifi_/video/7269337329074982177}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 13:44