Δανάη Παππά: Οι τρυφερές ευχές από τον σύντροφό της, οι τρεις τούρτες και η... λούφα!

21.08.2023
Δανάη Παππά: Οι τρυφερές ευχές από τον σύντροφό της, οι τρεις τούρτες και η... λούφα!
Γενέθλια είχε η Δανάη Παππά και οι εορτασμοί ήταν επικοί τόσο real life όσο και στο instagram.

27 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Δανάη Παππά, η γλυκύτατη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Θεοδώρας στον Σασμό τα δύο τελευταία χρόνια και τα γιόρτασε στο Μεγανήσι, όπου, εξάλλου, βρίσκεται και η βάση της όλο το καλαοκαίρι.

Στο όμορφο μέρος μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας η Δανάη και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης έχουν ανοίξει το εστιατόριο Omega και με αυτή την αφορμή, έχουν μετακομήσει γενικότερα, ενώ όλο και κάποιος φίλος, γνωστός η συνεργάτης βρίσκεται στα λημέρια τους, όπως, για πα΄ραδειγμα πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάθε Αύγουστο επιλέγει το Ιόνιο για τις οικογενειακές διακοπές της.

{https://www.instagram.com/p/CsGlVCpoFFO/}

Καμαρώνοντας για το κοιρίτσι του, ο Λάμπρος Λάζαρης της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση γεμάτη φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε και με δυο γλυκά λόγια.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μούτσο που θα μπορούσα να είχα βρει στη ζωή μου.. . .ευχαριστω το θεο που σε έφερε στο δρόμο μου και μεγαλώνουμε μαζί 🙏happy 27💙», γράφει ο Λάμπρος βάζοντας την πινέζα στο Porto Cervo της Σαρδηνίας. Μπορεί να βρισκόταν εκεί το ζευγάρι, ωστόσο στα βίντεο που μοιράστηκε η Δανάη, όπου την είδαμε μπροστά σε τρεις τούρτες γενεθλίων και μαζί με την Ελένη Τσολάκη, φα΄νηκε μάλλον ότι βρισκόταν στην Ελλάδα.

{https://www.instagram.com/p/CwLkmsQMhkn/?img_index=1}

Ιδού και τα βίντεο που μοιράστηκε η εορτάζουσα και μεταξύ αυτών και ένα με το οποίο ο αγαπημένος της την τρολάρει γιατί... λουφάρει εν πλω!

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 16:21