Η Κατερίνα Καραβάτου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι φανς είχαν την πιο εύλογη απορία

21.08.2023
Η Κατερίνα Καραβάτου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι φανς είχαν την πιο εύλογη απορία
Απολαμβάνει τις διακοπές της η ελληνίδα παρουσιάστρια και μοιράζεται εικόνες στα social media, εικόνες που αρέσουν πολύ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ η Κατερίνα Καραβάτου, απλά είναι οι πιο πρόσφατες και οι followers της δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Με την καλοκαιρινή ξεκούραση εμφανέστατη στο πρόσωπό της η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια λάμπει στα δύο προφίλ που μοιράστηκε μέσω Instagram. Με ένα χαμόγελο παιδικό η Κατερίνα Καραβάτου έμοιαζε, πραγματικά, με κοριτσάκι και αυτό τονίστηκε από όλους στα σχόλια που ακολούθησαν.

Αρχικά ιδού η ανάρτηση για την οποία μιλάμε:

{https://www.instagram.com/p/CwIbBZoNgdh/?img_index=1}

Κατερίνα Καραβάτου: "Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά τα πράγματα τότε - Έχουμε κάνει χοντράδες"

Και φυσικά η απορεία ήρθε εύλογη: «Να σας ρωτήσω κάτι... Γιατί βάφεστε;;; » αναρωτήθηκε follower, και με το δίκιο του!

1_24.jpg

Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλα πολλά σχόλια που αποθέωναν το φυσικό λουκ της παρουσιάστριας τονίζοντας αφενός τη νεανική της όψη, αφετέρου την απόφαση να μην προχωρήσει σε κάθε είδους παρεμβάσεις.

2_16.jpg

3_15.jpg

Η Κατερίνα Καραβάτου προς το παρόν ξεκουράζεται για να επιστρέψει σύντομα για τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου του My Style Rocks που θα παρουσιάζει. Ποιος ή ποια θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή στη θέση που άδειασε με την αποχώρησή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ακόμη αναμένεται να ανακοινωθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 17:08