Η Rihanna γέννησε το δεύτερο παιδί της μυστικά - Το φύλο και η λεπτομέρεια για το όνομά του που θυμίζει Σάκη Ρουβά

22.08.2023
Η Rihanna γέννησε το δεύτερο παιδί της μυστικά - Το φύλο και η λεπτομέρεια για το όνομά του που θυμίζει Σάκη Ρουβά
Ένας ακόμη γιος για τη Rihanna και τον Α$AP Rocky ενώ η επίσημη ανακοίνωση ακόμη αναμένεται!

Οι φήμες που ήθελαν τη Rihanna να έχει γεννήσει ήδη από τις αρχές του μήνα επιβεβαιώθηκαν μέσα από ένα ρεπορτάζ του ΤΜΖ, παρότι οι ίδιοι οι γονείς δεν έχουν αναφερθεί στις χαρές τους ακόμη.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που επικαλείται το TMZ λοιπόν, το δεύτερο παιδί της RiRi και του 34χρονου ράπερ συντρόφου της γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου και είναι αγοράκι. Το όνομα του μωρού δεν είναι ακόμη γνωστό, όμως ξέρουν ότι ξεκινά από R. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Για δες...

Το πραγματικό όνομα του A$AP είναι Rakim Athelaston Mayers, έχουμε τη Rihanna και στον πρώτο τους γιο, έδωσαν το όνομα RZA θέλοντας να τιμήσουν τον ηγέτη των Wu-Tang Clan, παραγωγό και ράπερ RZA (προφέρεται Rizza, παρεμπιπτόντως), του οποίου το όνομα είναι Robert Fitzgerald Diggs. Φυσικά έχουμε τη μαμά Rihanna και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ναι, και στο δεύτερο παιδάκι τους μάλλον όνομα από R θα δώσουν και πάλι.

{https://www.instagram.com/p/CsMsHprSZun/?img_index=1}

Rihanna: Ο γιος της είναι 9 μηνών και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο - μαζί με τους γονείς του φυσικά

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, έχουμε και τον συσχετισμό με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη των οποιών τα (βαφτιστικά) ονόματα ξεκινούν από το γράμμα Α (Αναστάσιος και Αικατερίνη) και βάσει αυτού, προφανώς, επέλεξαν για το καθένα από τα τέσσερα παιδιά τους όνομα που ξεκινά από το ίδιο γράμμα, την Αναστασία (11), τον Αλέξανδρο (8), την Αριάδνη (7) και τον Απόλλωνα (4).

{https://www.instagram.com/p/Cm488qhjgQR/}

Θυμίζουμε πως η Rihanna είχε αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του Super Bowl φέτος και μάλιστα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2023 - 18:34