Rihanna: Αποκάλυψε το όνομα του γιου της και ομολογουμένως είναι μια ιδιαίτερη επιλογή

Rihanna: Αποκάλυψε το όνομα του γιου της και ομολογουμένως είναι μια ιδιαίτερη επιλογή
(photos: @badgirlriri)
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννησή του, δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της Rihanna και του A$AP Rocky, που αποκαλύπτει το όνομά του.

Ποιο είναι το όνομα; RZA! Από πού είναι εμπνευσμένο; Από τον leader του χιπ χοπ συγκροτήματος Wu-Tang Clan. Το πλήρες όνομα του μικρού, που στις 13 Μαΐου θα έχει τα πρώτα του γενέθλια, είναι RZA Athelston Mayers, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που δημοσίευσε η Daily Mail.

Νωρίτερα φέτος, σε μια συνέντευξη για το τεύχος Μαρτίου 2023 της βρετανικής Vogue, η Rihanna μίλησε για το πώς προστατεύει σκληρά το αγοράκι της από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας εκείνη ποιες εικόνες του θα δημοσιευτούν και πότε.

{https://www.instagram.com/p/CqgexRgg0iC/}

«Μόλις μπήκα κατευθείαν σε λειτουργία προστασίας. Σαν να μην υπήρχε καν χρόνος για οργή», είπε η Rihanna στη βρετανική Vogue. «Ως γονείς, αισθανόμαστε τόσο ανατριχιαστικά, σαν παράβαση».

Rihanna: Ο γιος της είναι 9 μηνών και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο - μαζί με τους γονείς του φυσικά

Το ζευγάρι συζήτησε από νωρίς το πώς θα χειριστεί τις φωτογραφίες του γιου τους που ενδεχομένως να διέρρεαν στον Τύπο. Η ίδια θυμήθηκε: «Όσο μιλούσαμε, ξέραμε ότι γίνονταν τηλεφωνήματα και συμφωνίες».

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ανέλαβε δράση. Αποφάσισε να στείλει μερικές φωτογραφίες από τη φωτογραφική τους μηχανή σε ένα blog και έγινε μέλος του TikTok όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με το αγοράκι τους να χαμογελά και να παίζει με το τηλέφωνο της μητέρας του.

«Είναι αυτό που δεν θέλεις να συμβεί ποτέ», είπε η Rihanna, καθώς σκεφτόταν την πιθανότητα ο κόσμος να δει φωτογραφίες του γιου της χωρίς την άδειά της. Ως γονείς, η Rihanna είπε ότι πιστεύουν ότι είναι μέσα στα δικαίωματά τους να συστήσουν το παιδί τους με τους δικούς τους όρους.

{https://www.instagram.com/p/Cq6YLOfv7ag/?img_index=4}

«Πρέπει να αποφασίσουμε ως γονείς πότε και πώς θα το κάνουμε αυτό», είπε. «Τέλος της ιστορίας».

Η Rihanna αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, κατά τη φετινή της εμφάνιση στο Super Bowl.