Η Margot Robbie βρίσκεται στην Ελλάδα και ξέρουμε τι ΔΕΝ τρώει

22.08.2023
Η Margot Robbie βρίσκεται στην Ελλάδα και ξέρουμε τι ΔΕΝ τρώει
Φωτογραφία ντοκουμέντο και παρόλο που δεν βλέπουμε το τραπέζι της, ξέρουμε τι ΔΕΝ έχει παραγείλει!

Η Margot Robbie είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της χρονιάς καθώς η ταινία Barbie στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και της οποίας την παραγωγή υπογράφει, έχει γράψει ιστορία.

{https://www.instagram.com/p/Cvc5Tn5L0XQ/}

Ύστερα από τις επίσημες πρεμιέρες που τη θέλησαν να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, η διάσημη ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο για διακοπές και τον περνά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φολέγανδρο, όπου ο φωτογραφικός φακός του ekriti.gr την «τσάκωσε» να τρώει στο εστιατόριο του πρώην παίκτη του Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

Ryan Gosling: Του είπαν ότι είναι "υπερβολικά μεγάλος" για να παίξει τον Ken της Barbie - Απαντά για υποκρισία

Ντυμένη απλά (και όχι στα ροζ!) και θέλοντας, προφανώς, να περάσει απαρατήρητη, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται ότι απόλαυσε το βράδυ της με ιδιαίτερα διακριτικό τρόπο.

margor.jpg

Βέβαια, αν κρίνουμε από πρόσφατη εξομολόγησή της σχετικά με το «χειρότερό της φαγητό», ξέρουμε τι ΔΕΝ θα υπήρχε στο τραπέζι της. Σε ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τελευταία, βλέπουμε τη Robbie να απαντά «Ταραμοσαλάτα», χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα ως «αηδιαστική».

Margot Robbie: Το συγκινητικό βίντεο της να μιλάει στη νοηματική σε κωφό fan της

Προφανώς, όμως, υπάρχουν πολλά ακόμη φαγητά της ελληνικής κουζίνας που αγαπά, εξ ου και έρχεται και ξανάρχεται στη χώρα μας!

Με την αφορμή, πάντως, ιδού το εν λόγω βίντεο.

{https://www.tiktok.com/@ohprettygreece/video/7262355197953838369}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2023 - 21:27