Margot Robbie: Το συγκινητικό βίντεο της να μιλάει στη νοηματική σε κωφό fan της

Margot Robbie: Το συγκινητικό βίντεο της να μιλάει στη νοηματική σε κωφό fan της
Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Margot Robbie;

Οι fans αποκάλεσαν τη σταρ της «Barbie», Margot Robbie, «τέλεια» μετά την επανεμφάνιση ενός βίντεο που δείχνει ότι χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα για να συνομιλήσει με έναν κωφό θαυμαστή.

Το κλιπ – το οποίο γυρίστηκε στην πρεμιέρα του «Amsterdam» στο Λονδίνο πέρυσι – έδειχνε έναν άνδρα να δίνει στην Robbie ένα κομμάτι χαρτί, το οποίο φαινόταν να είναι ένα «σκονάκι» στη νοηματική γλώσσα. «Για μένα;» ρώτησε η 33χρονη ηθοποιός, πριν αναφωνήσει: «Το ξέρω».

Η Robbie, η οποία μέχρι τότε δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την ικανότητά της στη νοηματική γλώσσα, στη συνέχεια έδωσε τα πράγματα της σε έναν βοηθό της πριν αρχίσει να επικοινωνεί με τον fan της στη νοηματική.

Ryan Gosling: Του είπαν ότι είναι "υπερβολικά μεγάλος" για να παίξει τον Ken της Barbie - Απαντά για υποκρισία

Είπε στον fan ότι «χαίρομαι που σε γνώρισα» και οι δυο τους έβγαλαν μια selfie μαζί.

{https://twitter.com/margohgifs/status/1683485296321503237?s=20}

«Νομίζω ότι είναι αυστραλιανή ή βρετανική νοηματική!!! είναι πολύ cool!!!!», σχολίασε ένας fan το κλιπ που επανεμφανίστηκε, σημειώνοντας ότι η σταρ του «Suicide Squad» δεν μιλούσε την αμερικανική νοηματική γλώσσα όπως πολλοί πίστευαν αρχικά.

Η Robbie έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα τους τελευταίους μήνες για τις επικές, κουκλίστικες εμφανίσεις της στα κόκκινα χαλιά προκειμένου να προωθήσει τη «Barbie» σε όλο τον κόσμο.

Ρεκόρ καταρρίπτει και η ταινία της Greta Gerwig. Η ταινία, που βγήκε στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, έχει ήδη συγκεντρώσει 162 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την το μεγαλύτερο ντεμπούτο που έγινε ποτέ για ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα, σύμφωνα με το Variety.

Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη μαμά της και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μοιάζουν

«Αυτό θα ακουστεί ανόητο, αλλά πραγματικά δεν σκέφτηκα ποτέ να παίξω την Barbie μέχρι να αρχίσει να αναπτύσσεται το project», είπε η Robbie, η οποία ήταν και παραγωγός της ταινίας, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Μάιο στην Vogue. «Δεν ήταν ότι ήθελα ποτέ να παίξω την Barbie, ούτε ονειρευόμουν να γίνω Barbie ή κάτι τέτοιο», συνέχισε. Μάλιστα η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί καν αν είχε μια κούκλα Barbie μεγαλώνοντας.

Η συγκεκριμένη ταινία, όμως, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι, εξ ου και η τελική συμμετοχή της και με του δύο ρόλους, αυτού της παραγωγού, δηλαδή και αυτού της πρωταγωνίστριας.

{https://www.youtube.com/watch?v=pBk4NYhWNMM&ab_channel=WarnerBros.Pictures}



Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2023 - 12:28