Η Irina Shayk έχασε 11 εκατομμύρια followers μετά τον χωρισμό της από τον Cristiano Ronaldo - Το προκάλεσε η ίδια

25.07.2023
Η Irina Shayk έχασε 11 εκατομμύρια followers μετά τον χωρισμό της από τον Cristiano Ronaldo - Το προκάλεσε η ίδια
Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, η Irina Shayk και ο Cristiano Ronaldo υπήρξαν ζευγάρι για πέντε χρόνια. Όταν χώρισαν, όμως, οι φανς εκείνου την έκαναν να «πληρώσει» με έναν πολύ σκληρό τρόπο!

Η 37χρονη Ρωσίδα καλλονή και ο 38χρονος άσσος του ποδοσφαίρου ήταν το Νο1 ζευγάρι της διεθνούς showbiz από το 2010 μέχρι το 2015. Η αλήθεια είναι πως μέσα από αυτή τη σχέση η Irina έγινε ευρύτερα γνωστή.

irina2_1.jpg

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2009 αλλά πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να ξεκινήσουν να βγαίνουν. Έμειναν μαζί πέντε χρόνια και ο χωρισμός τους ήρθε, όπως λέγεται, λόγω μιας βασικής διαφωνίας που είχαν στο θέμα «οικογένεια». Εκείνος ήθελε να κα΄νουν παιδιά μαζί κι εκείνη δίσταζε.

irina.jpg

Οι επιπλέον φήμες που ήθελαν τη Shayk να είχε αρνηθεί να παραβρεθεί σε πάρτι γενεθλίων της μητέρας του Ronaldo (την οποία, παρεμπιπτόντως, εκείνος υπεραγαπάει) έχουν διαψευστεί από την ίδια την Irina με τον καιρό.

Τέλος πα΄ντων, οι δυο τους χώρισαν και πολύ σύντομα η Irina άρχισε να βγαίνει με τον Bradley Cooper ενώ το 2016 ο Ronaldo γνώρισε τη νυν σύντροφό του, Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez: Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα ψέμα;

Την ίδια χρονιά, και ενώ η Shayk δεχόταν διαρκείς επιθέσεις από τους φανς του Ronaldo που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν τον χωρισμό τους (!) ζήτησε από τους followers της να σταματήσουν να την ακολουθούν αν τη γνώριζαν μόνο ως «το πρώην κορίτσι του Cristiano Ronaldo». Τι το ήθελε κι εκείνη!

Bradley Cooper: Μένει ακόμα με τη μαμά του και ο λόγος θα σε συγκινήσει

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το μοντέλο έχασε περί τους 11 εκατομμύρια followers, δηλαδή περίπου το 75% επί του συνόλου. Απίστευτο! Βέβαια αυτό έχει αλλάξει με τα χρόνια και σήμερα η όμορφη Irina μετρά πάνω από 22 εκατομμύρια followers.

{https://www.instagram.com/p/CurId92o2As/}

Για την ιστορία, βέβαια, ο πρώην σύντροφός της μετρά 597 εκατομμύρια και η Georgina του 50.3 εκατομμύρια! Ποιος μετρά, βέβαια;

{https://www.instagram.com/p/CtyokHFNeHb/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 19:11