Rosie Huntington Whiteley - Jason Statham: Κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο και μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

25.07.2023
Rosie Huntington Whiteley - Jason Statham: Κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο και μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους
Ένα από τα πιο αγαπημένα (και όμορφα, να τα λέμε κι αυτά!) ζευγάρια της διεθνούς showbiz σε σπάνια οικογενειακά, φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Στην Πορτογαλία βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Rosie Huntington Whiteley με τον Jason Statham, τα δυο τους παιδιά και την παρέα τους και από εκεί μοιράζονται εικόνες ξεγνοιασιάς.

H 36χρονη καλλονή και ο 55χρονος ηθοποιός σύζυγός της έχουν μαζί τους τον 6χρονο γιο τους, Jack και τη σχεδόν 2 ετών κόρη τους, Isabella. Η Rosie μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες τους και σε μερικές βλέπουμε τα γλυκύτατα παιδιά τους, που δεν βλέπουμε συχνά στα social media, έτσι κι αλλιώς.

rosie-1.jpgrosie-2.jpgrosie-3.jpg

Αυτή η φωτογραφία του ζεύγους είναι και η μόνη που ο Jason επέλεξε να μοιραστεί στο δικό του προφίλ. Ξεχειλίζει από ομορφιά η πόζα αλλά αυτό που, επίσης, εντυπωσιάζει είναι το «κοτρόνι» το χέρι της Huntington Whiteley! Απίθανο!

rosie-4.jpg

{https://www.instagram.com/p/CvDH-LCs5G6/}

Γενικά, πάντως, φαίνεται, πως το διάσημο ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα τη Μεσόγειο καθώς πέρσι είχαν επιλέξει τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Με την οικογένειά του είχαν περάσει πολλές με΄ρες στη Σχοινούσα και είχε γεμίσει το timeline τους με Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 15:45