Η κόρη της Χριστίνα Κοντοβά είχε γενέθλια και έκανε την πιο γλυκιά ευχή

25.07.2023
Η κόρη της Χριστίνα Κοντοβά είχε γενέθλια και έκανε την πιο γλυκιά ευχή
5 ετών έγινε η γλυκύτατη Έιντα και η μαμά Χριστίνα καμαρώνει όσο δεν πάει!

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή της η Έιντα, πριν ακόμη γίνει και επίσημα κόρη της, η μικρούλα είχε κλέψει την καρδιά της και η Χριστίνα Κοντοβά δεν το έκρυψε ποτέ ενώ συχνά μοιράζεται στιγμές από την κοινή τους ζωή με αγάπη και συγκίνηση.

Η Χριστίνα Κοντοβά περιγράφει τη δική της ασυνήθιστη ιστορία μητρότητας και συγκινεί

Μία τέτοια περίπτωση είναι η πιο πρόσφατη που αφορά στον εορτασμό των πέμπτων γενεθλίων της Έιντα. Δυο φωτογραφίες μοιράστηκε με την αφορμή η σχεδιάστρια μόδας με την ίδια, την εορτάζουσα και την τούρτα της.

«Έιντα τι ευχή θα κάνεις;» διαβάζουμε στη λεζάντα την ερώτηση που έκανε στην κόρη της η Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και την απάντηση που έδωσε εκείνη. «Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί και να είμαστε μια οικογένεια», απάντησε το κοριτσάκι και η μαμά θέτει την εύλογη ρητορική ερώτηση. «Υπάρχει καλύτερη ευχή???».

{https://www.instagram.com/p/CvHhuFzLg90/}

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τη βάπτιση της Ada

Μαζί στο πάρτι γενεθλίων, φυσικά και η νονά Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία καμαρώνει επίσης για τη στενή σχέση που έχει με τη βαφτιστήρα της, την οποία λατρεύει και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί νωρίτερα μία φωτογραφία όπου μαμά και νονά φιλάνε τρυφερά και ταυτόχρονα την Έιντα. Η ευτυχία της μικρούλας δεν κρύβεται και είναι συγκινητική.

Χρόνια πολλά.

χρηστιδου.png

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 14:22