Jennifer Lopez: Έγινε 54 χρονών και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι εμφάνιση

Jennifer Lopez: Έγινε 54 χρονών και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι εμφάνιση
Η Jennifer Lopez έκλεισε τα 54 χρόνια της στις 24 Ιουλίου και αυτά τα γενέθλια ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστά για διάφορους λόγους για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Η J.Lo αναμενόταν να γιορτάσει τη Δευτέρα μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των 15χρονων διδύμων της, Maximilian και Emme, και αυτά ήταν τα πρώτα γενέθλια της τραγουδίστριας από τότε που μετακόμισε στο νέο της σπίτι, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, με τον σύζυγό της Ben Affleck.

Jennifer Lopez: Η μητέρα της αποκάλυψε ότι προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί η κόρη της με τον Ben Affleck

Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της J.Lo από τον περσινό γάμο τους. Ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου, δεν διοργάνωσαν δεξίωση για την οικογένεια και τους φίλους τους μέχρι τον Αύγουστο του 2022, οπότε τα χθεσινά γενέθλια της ηθοποιού ήταν τα πρώτα από εκείνη την ειδική περίσταση.

j2.jpgj5.jpg

Πριν από τα γενέθλιά της, η J.Lo μπήκε στο Instagram την Κυριακή για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με σέξι λευκά εσώρουχα μαζί με μια φλοράλ ρόμπα και χρυσές γόβες. Χαμογελώντας, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ετοιμάζομαι να γιορτάσουμε», νιώθοντας σαφώς μεγάλη ανυπομονησία ενόψει της μεγάλης της ημέρας.

{https://www.instagram.com/p/CvDV9yWSe-x/}

Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τα stories της στο Instagram για να αρχίσει τους διαδικτυακούς εορτασμούς, μοιράζοντας εκ νέου ένα γλυκό αφιέρωμα γενεθλίων από τις ευχές ενός fan μαζί με το αυτοκόλλητο «Ευχαριστώ». «Είθε η μέρα σας να είναι η πιο ευτυχισμένη των ημερών. Πολλή αγάπη, υγεία, ευλογίες και όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Σε αγαπώ!» ήταν η ευχή του fan.

{https://www.instagram.com/p/CvEK0gmKsd8/}

Η Jennifer ανέβασε αργότερα επίσης ένα βίντεο που είχαν δημιουργήσει κάποιοι fans της για να μοιραστούν μαζί της τα πολλά μηνύματα αγάπης τους στα γενέθλιά της. Μερικά από τα κείμενα που είχαν σταλεί σε αυτό το fan project περιελάμβαναν μηνύματα όπως: «Αγαπητή Jen, ήθελα απλώς να σε ενημερώσω πόσο με εμπνέεις. Το ταλέντο, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά σου έχουν κάνει πραγματικά τη διαφορά στη ζωή μου» και: «Αν κάποιος αξίζει να έχει την καλύτερη μέρα στα γενέθλιά του, είσαι εσύ!! Είσαι τόσο σκληρά εργαζόμενη και ποτέ δεν τα παρατάς κάτι που μου δίνει έμπνευση να μην τα παρατάω και εγώ».

Χρόνια πολλά Jennifer!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 13:49