Η Jennifer Lopez μοιράζεται νέες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τον γάμο της και «λιώνει» - Το ίδιο και ο Ben Affleck

02.09.2022
Η Jennifer Lopez μοιράζεται νέες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τον γάμο της και «λιώνει» - Το ίδιο και ο Ben Affleck
“Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Κι εμείς είμαστε μέσα αυτή τη στιγμή". Αυτά είναι μερικά από τα λόγια που είπε ο Ben Affleck για να περιγράψει τι ένιωθε αμέσως μετά τον γάμο του με την Jennifer Lopez κι εκείνη προσυπογράφει με περισσή λατρεία. Οι Bennifer ζουν στην πραγματικότητα το πιο τρελό τους όνειρο και δυσκολεύονται και οι ίδιοι να το πιστέψουν. Ιδού οι καινούριες φωτογραφίες των δυο τους αλλά και τα μικρά μυστικά που θέλησε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο η ευτυχισμένη νιόπαντρη σταρ!

Όπως κάνει σε καθετί που την αφορά προσωπικά, τα τελευταία χρόνια, η Jennifer Lopez, άνοιξε την καρδιά της, μέσα από το σάιτ της, OnTheJLo.com Εκεί θέλησε να μιλήσει λίγο περισσότερο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, για την ημέρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ben Affleck, 20 χρόνια μετά την πρώτη τους απόπειρα. Τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνους, όμως, τώρα, έχοντας διαγράψει, αμφότεροι, τεράστιο και διαφορετικό κύκλο ζωής ο καθένας, ήρθε η ώρα τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σίγουροι ο ένας για τον άλλο.

Περιγράφοντας με λεπτομέρεια ακόμη και τον καιρό που έκανε εκείνη την ημέρα η JLo συγκινεί καθώς λέει πως "επιτέλους, ξεκίνησα να περπατώ στον διάδρομο που θα με οδηγούσε προς το υπόλοιπο της ζωής μου"! Τα πέντε παιδιά τους προηγήθηκαν εκείνης στη διαδρομή αυτή, στο τέλος της οποίας την περίμενε ο έρωτας της ζωής της -δεν χωρά καμία αμφιβολία επ' αυτού- και έμοιαζε το πιο σωστό πράγμα για όλους!

"Τα 20 χρόνια που μεσολάβησαν από εκείνα τα όνειρα της νιότης μας και τον ενήλικο κόσμο της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη τη μέρα, έφεραν σε αυτό τον γάμο περισσότερα από ό,τι θα μπορούσε ο καθένας να φανταστεί ποτέ. Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλο, αλλά παντρευόμασταν και αυτά τα παιδιά φέρνοντάς τα σε μια νέα οικογένεια", περιγράφει με συγκίνηση η Lopez τονίζοντας πως εκείνα ήταν οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους ζήτησαν να σταθούν δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή τους -και είπαν όλα Ναι!

Κάνοντας έκπληξη στον αγαπημένο της, η JLo είχε ζητήσει από τον Marc Cohn να βρίσκεται στην τελετή και να τραγουδήσει ζωντανά το αγαπημένο τους (από την πρώτη φάση της σχέσης τους) τραγούδι. Ο ερμηνευτής δέχτηκε και όταν ξεκίνησε να τραγουδά το 'True Companion' "ήταν σαν η ζωή να έκλεισε τον κύκλο της με τον πιο ξαφνικό, πανέμορφο, μυστηριώδη, μαγικό και θεϊκό τρόπο", είπε η Lopez συμπληρώνοντας και τι ένιωσε ο αγαπημένος της όταν είδε τον Cohn και άκουσε το τραγούδι τους εκείνη τη στιγμή.

"Αργότερα ο Ben μου είπε ότι μόλις άκουσε τις πρώτες νότες από το τραγούδι και μόλις είδε τον Marc Cohn σοκαρίστηκε αλλά την ίδια στιγμή ένιωσε ότι και οι δυο διαφορετικοί δρόμοι που είχαμε περπατήσει όλα αυτά τα χρόνια είχαν βρει, απαπόφευκτα και τέλεια, τον τρόπο να γίνουν ξανά ένα. Και όταν με είδε στην κορφή της σκάλας ένιωσε το απόλυτο νόημα ενώ την ίδια στιγμή όλο αυτό έμοιαζε τελείως απίστευτο, σαν να βλέπεις το πιο όμορφο όνειρο και δεν θέλεις να ξυπνήσεις για να μην το χάσεις. Κι εγώ θα σκεφτόμουν τα ίδια αν δεν είχα τον νου μου να μην σκοντάψω, όμως καθώς έφτασα αρκετά κοντά για να βλέπω το πρόσωπό του, όλα απέκτησαν το τέλειο νόημα. Μερικές παλιές πληγές γιατρεύτηκαν εκείνη τη μέρα και το βάρος του παρελθόντως επιτέλους έφυγε από τους ώμους μας. Ο κύκλος έκλεισε και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα", γράφει η Jennifer και η συγκίνησή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής -και ειλικρινής!

Όσο για το αγαπημένο τραγούδι του ζεύγους; Ιδού:

Μιλώντας στη συνέχεια για τη σημασία ενός γάμου (και της αγάπης) σε αυτή την ώριμη, πια ηλικία, η Jennifer Lopez ξεκαθάρισε ότι αυτή η απόφαση ήταν ό,τι πιο σωστό είχε νιώσει ποτέ στη ζωή της!

"Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του καθενός είναι διαφορετική και όλοι διαβαίνουμε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν δυο ίδιοι άνθρωποι στον κόσμο. Για εμάς, όμως, τώρα ήταν η ιδανική στιγμή. Τίποτα δεν έμοιαζε πιο σωστό στη ζωή μου μέχρι τώρα και ένιωθα ότι επιτέλους 'τατκοποιούμασταν' με έναν τρόπο που μπορεί κάποιος να νιώσει μόνο αν έχει βιώσει απώλεια και χαρά και έχει δοκιμαστεί σε σημαντικές μάχες ώστε να μην θεωρεί δεδομένα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, ούτε να και επιτρέπει σε ασήμαντες λεπτομέρειες και ανησυχίες της καθημερινότητας να χαλάνε την ουσία. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που περιμέναμε καιρό: νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας έδειξε η ζωή, ακόμη και τις δοκιμασίες", γράφει η JLo τονίζοντας ότι "η νύχτα αυτή ήταν όντως Παράδεισος", είπε και το συναίσθημα ξεχειλίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 09:25