Anne Hathaway: Πώς αποστομώνει τους haters που σχολιάζουν το σώμα της

02.09.2022
Anne Hathaway: Πώς αποστομώνει τους haters που σχολιάζουν το σώμα της
Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο στο Χόλιγουντ μπορεί να φαντάζει σαν μια ονειρεμένη δουλειά, αλλά θέλει και γερά κότσια. Αν και η παγκόσμια επιτυχία συνοδεύεται από προνόμια, όπως η οικονομική ανεξαρτησία ωστόσο μια επιτυχημένη καριέρα, έχει επίσης ένα μειονέκτημα γιατί όταν όλοι σε παρακολουθούν, μερικοί άνθρωποι θα έχουν κάτι να σου προσάψουν. Η Anne Hathaway έκανε τη μεγάλη επιτυχία της από το 1999 και με τα χρόνια, έμαθε πώς να χειρίζεται ανθρώπους που προσπαθούν να την ρίξουν ψυχολογικά.

Σε όλη τη διαδρομή της προς τη δόξα, η Anne Hathaway πάλευε με τα ιδανικά ομορφιάς στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η ηθοποιός έπαιζε ρόλους στη μεγάλη οθόνη. Αποκάλυψε ότι δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή και στην αρχή, συχνά φοβόταν επειδή πίστευε ότι οι αστέρες του κινηματογράφου έπρεπε να έχουν ένα συγκεκριμένο σώμα. «Θυμάμαι τον μπαμπά μου να φτιάχνει μια πίτα και εγώ να τρώω μόνο μια μικρή μπουκιά».

Η εμπειρία της Anne Hathaway στα 17 της

Η Hathaway θυμάται ότι πάλευε με την εικόνα του σώματος της ακόμη και κατά τη διάρκεια των castings ταινιών. Στα 17 της, όταν άκουσε «Συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Δεν λέω ότι πρέπει να χάσεις βάρος. Απλώς λέω να μην παχύνεις», ήξερε ότι σήμαινε ότι έπρεπε να χάσει βάρος. Είναι δύσκολο να το κουβαλάς στους ώμους σου σε τόσο μικρή ηλικία. «Τώρα νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο συνειδητά και με περισσότερη αγάπη».

Η ηθοποιός πιστεύει ότι το Χόλιγουντ πάει επιτέλους σε καλύτερη κατεύθυνση.

Είκοσι χρόνια αργότερα, μια σχεδιάστρια κοστουμιών ρώτησε την Hathaway τι κάνει το σώμα της στο φεγγάρι της - κάτι που αργότερα συνειδητοποίησε ότι σήμαινε την περίοδο της - ώστε να μπορεί να κάνει προσαρμογές στα ρούχα της. Αν και είναι επιφυλακτική όσον αφορά τους κανόνες της βιομηχανίας του σινεμά, η Hathaway παραδέχτηκε ότι το Χόλιγουντ πράγματι στρέφεται προς τις μεγαλύτερες αναλογίες στο σώμα.

Μετά τη γέννηση του γιου της, Jonathan, η ηθοποιός είχε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα εναντίον των haters.

Η Anne Hathaway παντρεύτηκε τον Adam Schulman πριν από δέκα χρόνια και σήμερα είναι γονείς δύο αγοριών, του Jonathan, (γεννημένος το 2016) και του Jack, (γεννημένος το 2020). Λίγους μήνες μετά την πρώτη της γέννα, η μαμά Ηathaway δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κομμένο τζιν, με ένα δυνατό μήνυμα για όλες όσες πάλεψαν με την εικόνα του σώματός τους.

«Δεν είναι ντροπή να παίρνουμε βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ή όποτε). Δεν είναι κρίμα αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος από όσο νομίζετε ότι θα χάσετε το βάρος (αν θέλετε να το χάσετε όλο).Τα σώματα αλλάζουν. Τα σώματα μεγαλώνουν. Τα σώματα συρρικνώνονται. Όλα είναι αγάπη. (Μην αφήσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο)».

Η ηθοποιός είναι επίσης γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ της και τον ειλικρινή τρόπο χειρισμού των haters.

Όταν η Hathaway ετοιμαζόταν για τον ρόλο της ως Εlena στο The Last Thing He Wanted, δημοσίευσε ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει μια προπόνηση άρσης βαρών. Προκειμένου να σταματήσει τις κριτικές πριν καν προλάβουν να διατυπωθούν, απευθύνθηκε άφοβα στους σχολιαστές της: «Παίρνω κιλά για έναν κινηματογραφικό ρόλο και πάει καλά. Σε όλους όσους πρόκειται να σχολιάσουν το σώμα μου τους επόμενους μήνες, δεν είμαι εγώ, είσαι εσύ. Ειρήνη!» πρόσθεσε η ηθοποιός.