Eurobasket 2022: Πρεμιέρα σήμερα για την ελληνική ομάδα απέναντι στην Κροατία

02.09.2022
Eurobasket 2022: Πρεμιέρα σήμερα για την ελληνική ομάδα απέναντι στην Κροατία
Με στόχο την επανάληψη του θριάμβου του 1987 ρίχνεται, σήμερα (2/9/2022) στη μάχη της φετινής ευρωπαϊκής διοργάνωσης που διεξάγεται στο Μιλάνο αρχικά και στο Βερολίνο στη συνέχεια, η εθνική μας ομάδα έχοντας στο roster της και τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Μεγάλες στιγμές έχουν υποσχεθεί στους Έλληνες φιλάθλους οι 12 αθλητές που διάλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης για αυτό το τουρνουά και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας εθνικής έχει ξεκινήσει.

Στις 6 μ.μ. και απέναντι στην Κροατία θα σταθούν οι: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου στον οποίο αγωνίζονται.

Εκτός από την Ελλάδα και την Κροατία, σε αυτό τόν όμιλο έχουμε ακόμη την "οικοδέσποινα" Ιταλία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία.

Η παρουσία του Greek Freek και των αδελφών του στην ομάδα έχει κάνει όλο τον κόσμο να ανυπομονεί -και να ελπίζει! "Για να δούμε τι θα δούμε", λοιπόν!

Οι αναμετρήσεις μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3, το ERTFLIX αλλά και το live streaming του σταθμού και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!