Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο επί σκηνής και έγινε viral

02.09.2022
Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο επί σκηνής και έγινε viral
Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή κατέγραψαν οι κάμερες στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας του Γιώργου Μαζωνάκη στο Κατράκειο την 1η του Σεπτέμβρη 2022.

Η Μάζωξη (όπως αναφέρει τις συναυλίες του σε αυτή την περιοδεία φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης) στο Κατράκειο οι θαυμαστές του αγαπημένου ερμηνευτή βρέθηκαν μπροστά σε μια έκπληξη καθώς κάποια στιγμή, οι γονείς του, Μανώλης και Κλειώ ανέβηκαν στη σκηνή και συνομίλησαν για λίγο με τον γιο τους.

Αμέσως μετά, ο Μαζώ κάλεσε τη μητέρα του, η οποία, μάλιστα γιόρταζε εκείνη τη μέρα, να χορέψει στους ρυθμούς του τραγουδιού που έλεγε εκείνη τη στιμή.

Η κυρία Κλειώ δεν του χάλασε χατίρι και χόρεψε ένα πολύ όμορφο ζεϊμπέκικο με όλο τον κόσμο να την αποθεώνει. Η σκηνή κάνει από εκείνη τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου και μπορείς να τη δεις στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μιλήσει πολλές φορές για τη στενή σχέση που έχει με τους γονείς και τις δύο αδελφές του, Μαρία και Βάσω ενώ έχει παραδεχτεί ότι και οι δεμένες οικογένειες, όπως η δική τους, έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς πολύ συχνά ο ένας μπαίνει στη ζωή του άλλου και οι ισορροπίες είναι λεπτές! Η αγάπη όμως όλα τα ξεπερνά!