Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο τους, τα δάκρυα και τα "Σ'αγαπώ" που δεν ακούστηκαν

02.09.2022
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο τους, τα δάκρυα και τα "Σ'αγαπώ" που δεν ακούστηκαν
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στη Σίφνο και για τη φετινή, τέταρτη, επέτειό τους, μοιράστηκαν μερικές στιγμές από εκείνη τη μέρα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδι παντρεύτηκε το ζευγάρι που αυτό τον καιρό ετοιμάζει τις βαπτίσεις των δίδυμαν θυγατέρων τους, Αριάνας και Φιλίππας, που θα τελεστούν στη Μύκονο.

Το ζευγάρι, αλλά και οι πάμπολλοι καλεσμένοι είχαν μοιραστεί πολλές όμορφες στιγμές από εκείνη τη μέρα. Να όμως που δεν τις είχαμε δει όλες.

#sakischristina: Το άλμπουμ του γάμου τους, όπως το έφτιαξαν οι ίδιοι

Απόδειξη για του λόγου του αληθές το βίντεο που μοιράστηκαν από κοινού ο Σάκης και η Χριστίνα, χθες, για να τιμήσουν την επέτειό τους.

Μία συρραφή από γλυκύτατες στιγμές εκείνης της ημέρας από τις οποίες, σίγουρα, ξεχωρίζουμε τα δάκρυα του γαμπρού καθώς έβλεπε τη νύφη να πλησιάζει και τα "Σ' αγαπώ" που είπε ο ένας στον άλλο, χωρίς να ακούγονται!

Χρόνια πολλά κι αγαπημένα!