Η σύζυγος του Bruce Willis αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την «παραλυτική θλίψη» εν μέσω αφασίας του συζύγου της

01.09.2022
Η σύζυγος του Bruce Willis αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την «παραλυτική θλίψη» εν μέσω αφασίας του συζύγου της
«Αυτό ήταν το καλοκαίρι της ανακάλυψης του εαυτού μας», αποκάλυψε η Emma Heming στα social media αυτή την εβδομάδα

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming Willis, αποκάλυψε πώς αντιμετώπιζε τα «παραλυτικά» συναισθήματά της «λύπης μετά τη διάγνωση αφασίας του συζύγου της τον Μάρτιο. Το 44χρονο μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο με διαφορετικά χόμπι στο Instagram, προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη. Στο κλιπ, η ίδια φαίνεται να γυμνάζεται, να κάνει κηπουρική, να ζωγραφίζει έναν φράχτη και να παίζει τένις. Ένα απόσπασμα του βίντεο την έδειχνε επίσης με τις κόρες της και του Willis, Mabel και Evelyn. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Αυτό ήταν το καλοκαίρι της ανακάλυψης του εαυτού μου - να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη άνεσής μου και να παραμένω ενεργή. Η θλίψη μου μπορεί να παραλύει, αλλά μαθαίνω πώς να ζω δίπλα της».

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

Η Heming Wiliis τόνισε επίσης ένα μάθημα που έμαθε για τη θλίψη από την 31χρονη θετή της κόρη, Scout, την οποία ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore. «Όπως μου είπε η θετή κόρη μου @scoutlaruewillis, η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε κάποια παρηγοριά και σε αυτό», κατέληξε.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κάνουν μαζί διακοπές και οι fans τους θέλουν ξανά ζευγάρι

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Heming Willis είναι ειλικρινής για την ψυχική της υγεία κατά τη διάρκεια της αφασίας του Bruce Willis, μιας εγκεφαλικής πάθησης που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να επικοινωνεί. Σε μια συνέντευξη τον Μάιο, η Heming Willis εξομολογήθηκε πώς το να βάζει την οικογένειά της σε προτεραιότητα είχε «διόδια» για την υγεία της. «Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κάτι που διαπίστωσα ότι δεν με κάνει κανενός είδους ήρωα», είπε. «Αυτή η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου είχε επιβαρύνει την ψυχική μου υγεία και τη γενική μου υγεία και δεν εξυπηρετούσε κανέναν στην οικογένειά μου».

Ωστόσο, το μοντέλο αναγνώρισε επίσης πόσο σημαντικό ήταν να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της και να βρίσκει πράγματα που την κάνουν να «νιώθει καλά». «Δεν είμαι τέλεια μητέρα, αλλά ξέρω ότι έχω κάποιες βασικές ανάγκες που είναι απαραίτητες, όπως πρώτα και κύρια, η άσκηση. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρεις αυτό το ένα πράγμα που σε κάνει να νιώθεις καλά και να προχωράς από εκεί», πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο, ο Bruce Willis και η οικογένειά του ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός «απομακρύνθηκε» από την καριέρα του αφού διαγνώστηκε με αφασία. Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram εκείνη την εποχή, έγραψαν: «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωρούμε ως μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον».