Γιάννης Μπέζος: "Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω"

01.09.2022
Γιάννης Μπέζος: "Πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω"
"Οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί" - Όσα είπε ο ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξη του στο "Studio 4"

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος φημίζεται για τη συνήθεια του να μιλάει χωρίς ενδοιασμούς και να λέει την άποψη του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα reunion στο οποίο πήγε, αλλά τελικά το μετάνιωσε.

Μοντέλο του GNTM αποκάλυψε πως παλεύει με την κατάθλιψη

"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες και αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο να στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει", είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποχαιρετά τον Αύγουστο με μια απίθανη φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα στο αγέννητο παιδί της

"Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτέρευσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μη θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνον ότι ήμασταν νέοι", πρόσθεσε ο ίδιος.