Η Marie Chantal ήταν η μία από τις τρεις νονές του γιου της Μαίρης Κατράντζου - Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη βάπτιση

01.09.2022
Η Marie Chantal ήταν η μία από τις τρεις νονές του γιου της Μαίρης Κατράντζου - Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη βάπτιση
Τον γιο τους βάπτισαν στις Σπέτσες χθες (31/8/2022) η Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της, ΜάριοςΠολίτης και όλοι μιλάνε για μια εκδήλωση που άφησε εποχή -και δεν έχουν άδικο!

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο οποίος λόγω κορονοϊού είχε τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, η διάσημη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της, διακεκριμένος καθηγητής Νευρολογίας, Μάριος Πολίτης, βάπτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν τον όνομα Μιχαήλ!

O Παύλος Γλύξμπουργκ με τη σύζυγό του Marie Chantal, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty ήταν οι νονοί του νεοφώτιστου ενώ η περήφανη μαμά είχε υπογράψει τις τουαλέτες που φορούσαν οι τρεις κυρίες, βασισμένη στο γενικότερο consept που είχε για την όλη εκδήλωση.

Κόκκινο, κίτρινο, μπλε και λευκό ήταν τα τέσσερα χρώματα που "έντυσαν" τους νονούς αλλά και που αποτέλεσαν τη βάση για τους τέσσερις πυλώνες ενός μοναδικού art de la table στη φαντασμαγορική δεξίωση που δόθηκε αμέσως μετά το μυστήριο.

H Marie Chantal, "πρέσβειρα" του κόκκινου στην εκδήλωση, μοιράστηκε πριν από λίγο δυο φωτογραφίες, ευχές και την υπερηφάνια της που υπήρξε νονά του Μιχαήλ, μαζί με πολλά "ευχαριστώ" στους κουμπάρους της.

Μεταξύ των καλεσμένων, η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς και τα παιδιά τους, η Μαριέτα Χρουσαλά, ο Λέων Πατίτσας και τα παιδιά τους, ο Χρύσανθος Πανάς, η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, η Νίκη Κεραμέως και η Θάλεια Καραφυλλίδου.