Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

30.11.2022
Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται
Και ενώ τον τελευταίο καιρό οι "κακές γλώσσες" τους χώριζαν -και μάλιστα με άσχημο τρόπο, μόλις λίγους μήνες μετά τους γάμους τους (δύο έκαναν φέτος, 20 χρόνια μετά τη ματαίωση εκείνου, του πρώτου) ξανά και ξανά οι Bennifer επανέρχονται και μας κάνουν να πιστέψουμε ακόμη μία φορά στα παραμύθια!

Δεν "μασά" τα λόγια της η Jennifer Lopez, ούτε και κρύβεται. Είναι ευτυχισμένη και θέλει να το βροντοφωνάξει. Από εκεί που μαζί με τον έρωτα της ζωής της, Benn Affleck, κυκλοφορούσαν παντού και παντά μαζί κι αγκαλιασμένοι συνέχεια, ξαφνικά σα να εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

"Λύσσαξαν" οι "καλοθελητές" και αποφάνθηκαν ότι ο γάμος των Bennifer τελείωσε άδοξα. Εκείνη, όμως, εργαζόταν εξ ου και είχε πάρει τις αποστάσεις της. Δούλευε πυρετωδώς για το πρώτο της άλμπουμ εδώ και πολλά χρόνια. Και δεν ήταν ένα τυχαίο άλμπουμ.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Φέτος γιόρτασε την 20η επέτειο του τρίτου άλμπουμ της, "This Is Me... Then", το οποίο κατέγραψε την έντονη σχέση της με τον Affleck, με τον οποίο τελικά χώρισε το 2004 και η νέα της δουλειά έχει τίτλο "This Is Me... Now" και έχει σαφέστατα έμπνευση από τη δεύτερη φάση του έρωτά της με τον μοιραίο (χωρίς αμφιβολία) άντρα της ζωής της.

Η JLo μίλησε στον Zane Lowe της Apple Music και έλαμπε το πρόσωπό της όταν αναφέρθηκε στον "έρωτα της ζωής της", ξανά και ξανά.

Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης η Lopez αποκάλυψε τις τρεις λέξεις που ο Ben της χάραξε στο μέσα μέρος της βέρας της, και τη σημασία τους: "Δεν. Πηγαίνω. Πουθενά" ("Not. Going. Anywhere.”)

"Έτσι υπέγραφε τα emails του όταν αρχίσαμε να μιλάμε ξανά, σα να λέει, 'Μην ανησυχείς, δεν θα πάω πουθενά" είπε η Jennifer προσθέτοντας πως οι τρεις αυτές λέξεις είναι τόσο σημαντικές στη ζωή της που τις έκανε τραγούδι. Στο νέο της άλμπουμ λοιπόν, το πρώτο από το 2014, θα βρούμε ένα τραγούδι με τίτλο "Not. Going. Anywhere” και θα είναι το αγαπημένο της!

Τι θέλει λοιπόν για τα φετινά Χριστούγεννα η JLo; Τίποτα... Τα έχει όλα. Το παραδέχεται με γλυκιά συγκίνηση και η ίδια

Ζωή Κίττα