Hugh Jackman: Η σύζυγός του έχει γενέθλια κι εκείνος της αφιερώνει ακόμη μία ανάρτηση λατρείας

30.11.2022
Hugh Jackman: Η σύζυγός του έχει γενέθλια κι εκείνος της αφιερώνει ακόμη μία ανάρτηση λατρείας
Ο γάμος του Hugh Jackman και της Deborra-Lee Furness είναι ένας από τους πιο "ζηλευτούς" στο Χόλιγουντ (και όχι μόνο, εδώ που τα λέμε). Οι δυο τους δεν σταματούν να μιλάνε για την αγάπη τους, ούτε, όμως χάνουν την ευκαιρία να τρολάρουν ο ένας τον άλλο.

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness γνωρίστηκαν το 1995 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά Corelli. Εκείνος ήταν 27 ετών και εκείνη 40 [φωτό κάτω]. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν το 1996. 26 χρόνια μετά, ο έρωτας αυτός όχι μόνο δεν έχει μειωθεί, αλλά δείχνει πιο δυνατός από ποτέ.

Hugh Jackman: Η συγκινητική ιστορία του πώς συγχώρεσε τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε στα 5 του χρόνια

Σήμερα η Deborra έχει γενέθλια και ο Hugh της εύχεται και διαδικτυακά με μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους και μια πολύ τρυφερή λεζάντα.

"Χρόνια πολλά στην απίθανη γυναίκα μου", γράφει ο Hugh: "Αυτή είναι η 28η φορά που γιορτάζω αυτή την ξεχωριστή μέρα μαζί σου. Μου δίδαξες πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του πώς να γιορτάζω. Γιορτάζω τη ζωή, την οικογένεια, τη φιλία και την αγάπη. Το φως και η χαρά γίνονται πιο δυνατά γύρω σου. Τα παιδιά κι εγώ απολαμβάνουμε αυτή τη λάμψη κάθε μέρα και σήμερα προσεύχομαι να νιώθεις όλη αυτή την αγάπη που αντικατοπτρίζεται πίσω σ' εσένα"