Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο απίθανος διάλογος λίγο πριν από τον γάμο και οι καλεσμένοι Survivors

24.09.2023
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο απίθανος διάλογος λίγο πριν από τον γάμο και οι καλεσμένοι Survivors
Photos: NDP Photo Agency
Ζευγάρι ενώπιων Θεού και ανθρώπων έγιναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και εμείς στεκόμαστε στη στιγμή που ο γαμπρός υποδέχτηκε τη νύφη. Οι κινήσεις και τα λόγια που αντάλλαξαν μαρτύρησαν πολλά.

Ύστερα από έναν χρόνο σχέσης και έχοντας ήδη τον απόγονο στον δρόμο, σύμφωνα με ολοένα και περισσότερες φήμες, ο Ντάνος (όπως τον γνωρίσαμε στο Survivor) του 2017 και η Δήμητρά του παντρεύτηκαν, όπως ακριβώς το ήθελαν, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με το μυστήριο να ευλογείται από τον αγαπημένο τους κληρικό (και κοινό πνευματικό), παπά Δημήτρη Λουπασάκη.

Η Δήμητρα έφτασε (με μία μικρή καθυστέρηση) συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα. Για την ιστορία, κουμπάρα ήταν επίσης η κόρη του ιερέα, Ειρήνη Λουπασάκη.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό που δημιούργησαν για εκείνοι οι MiRo και αν μπορούμε να κάνουμε μια εικασία, δεν αποκλείεται οι φήμες περί εγκυμοσύνης να επιβεβαιωθούν πολύ σύντομα.

img_9941-1.jpg

Ο γαμπρός ήταν ήδη εκεί (με το γαμπριάτικο που του σχεδίασε ο Νίκος Αποστολόπουλος) και την περίμενε με την όμορφη ανθοδέσμη στο χέρι, μιλώντας πολύ σεμνά και διακριτικά στους καλεσμένους και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στις χαρές του.

danos.jpg

H νύφη πλησίασε πολύ συγκινημένη και εκείνος, αφού φι΄λησε το χέρι του πατέρα της δέχτηκε τα (σταυρωτά) τρυφερά φιλιά εκείνης και της έδωσε την ανθοδέσμη της. Στο βίντεο που κατέγραψε και μοιράστηκε η Ειρήνη Κολιδά βλέπουμε τον Ντάνο να της λέει σα να τη μαλλώνει γλυκά, «Άργησες» κι εκείνη, αφού του καθαρίζει τα μάγουλα από το κραγιόν να του λέει «Αντε, πάμε να σε παντρευτώ». Το απόσπασμα δεν έχει ήχο, αλλά δεν χρειάζεται καθώς στα χείλη τους διαβάζονται ξεκάθαρα τα λόγια τους. Λόγια δυπ ανθρώπων που, προφανώς, αγαπιούνται πολύ!

Μεταξύ των 600 καλεσμένων και μερικοί από τους Co-Survivors του ζεύγους. Bo, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη (με ασφαλή απόσταση μεταξύ τους στη φωτό), Ειρηνη Κολλιδά, Κωστας Κοκκινάκης, Ηλίας Μπόγδανος, Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζόγλου, Ορέστης Τσανγκ. Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Μαζί στην παρέα και η Χριστίνα Κανελοπούλου, η εντυπωσιακή σύντροφος του Κοκκινάκη

383113261_131205580076214_252973346521559940_n1.jpg

Μία κομψότατη, παραδοσιακή μπομπονιέρα και μια δίπλα περίμεναν τον κάθε καλεσμένο και το ζευγάρι βγήκε με τη βέρα στο δεξί με κατευθυνση προς τη δεξίωση πια.

img_99691.jpg

img_99951.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2023 - 21:26