Leonardo DiCaprio - Vittoria Ceretti: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Leonardo DiCaprio - Vittoria Ceretti: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Ο Leonardo DiCaprio έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή του και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι σοβαρός, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, ο 48χρονος ηθοποιός βγαίνει επίσημα με το 25χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti. Το ζευγάρι εθεάθη σε πολλές εξόδους στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες, δημιουργώντας αμφιβολίες για το αν είχαν απλώς ένα περιστασιακό ερωτικό καλοκαίρι.

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, αποκαλύπτει ότι η σχέση υπάρχει και είναι δυνατή. «Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζει ο ένας τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο», μοιράζονται οι γνώστες.

{https://www.instagram.com/p/Ct3zW7htk7a/?img_index=1}

Ο DiCaprio και η Ceretti εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια στις 9 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας εξόδου σε κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Ο σταρ του «Τιτανικού» και η Ιταλίδα καλλονή εθεάθησαν σε ένα βίντεο που δημοσίευσε αποκλειστικά το Page Six να φιλιούνται και να γλεντούν μαζί στο κλαμπ Hï Ibiza. Ο DiCaprio φαινόταν σε εύθυμη κατάσταση ενώ η Ceretti χόρευε σαγηνευτικά μαζί του καθώς τα φώτα νέον του κλαμπ τους περιέβαλλαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=yKrWTbXGHxA&ab_channel=PageSix}

Δύο εβδομάδες μετά το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στην Καλιφόρνια για ένα πολύ πιο ήρεμο ραντεβού. Ο DiCaprio και η Ceretti εθεάθησαν στις 22 Αυγούστου να τρώνε παγωτό και να πίνουν παγωμένο καφέ ενώ ήταν έξω στη Santa Barbara.

18 διάσημοι «ποζάρουν» με τους νεότερους εαυτούς τους

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι παρατήρησε «μια ερωτική ενέργεια» μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της εξόδου τους και όπως ανέφερε: «Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους. Μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια».

Ο επόμενος σταθμός του ζευγαριού ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ένας αυτόπτης μάρτυρας τους εντόπισε μαζί στο πάρτι Vogue World: London, μόλις την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Leo και η Vittoria κουβέντιαζαν και χόρευαν μαζί όλη τη νύχτα», είπε μια πηγή αποκλειστικά στο Page Six. «Μόνο που τους έβλεπες καταλάβαινες ότι αυτό πού έχουν είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό φλερτ». Ο DiCaprio εθεάθη, μάλιστα πρόσφατα να στηρίζει τη Ceretti στο Μιλάνο ενώ εκείνη περπατούσε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας.

{https://www.instagram.com/p/CsC3tU5rlU4/?img_index=1}

Πηγές στο Μιλάνο αποκάλυψαν στην Daily Mail ότι ο DiCaprio είναι αρκετά «ξετρελαμένος» από το 25χρονο μοντέλο. «Η Vittoria είναι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά ο Leonardo περιβάλλεται φυσικά από πολλά όμορφα κορίτσια τις περισσότερες φορές», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε ρομαντικά ταξίδια».

Πώς ο Leonardo DiCaprio παραλίγο να χάσει το ρόλο του στον "Τιτανικό"

Και ενώ οι δυο τους είναι μαζί μόνο δύο μήνες, η πηγή είπε ότι η σχέση τους μπορεί να σημαίνει ότι «επιτέλους ο ηθοποιός βρήκε τον δρόμο του». Η πηγή πρόσθεσε στη συνέχεια ότι το ζευγάρι έχει κάνει ακόμη και ένα σημαντικό βήμα στη σχέση του, αποκαλώντας ο ένας τον άλλον φίλο και φίλη.

«Υπήρξαν πολλές γυναίκες που φωτογραφίζονται μαζί του, κάνουν πάρτι μαζί του, αλλά αυτό που έχει με τη Vittoria είναι πολύ πιο σοβαρό» σημείωσε η πηγή.

Το μοντέλο ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον DJ Matteo Milleri, αλλά πλέον έχουν χωρίσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 18:00