Shannen Doherty: Η συνάντηση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Beverly Hills, 90210 και η συγκινητική αναφορά της στη μάχη με τον καρκίνο

26.09.2023
Shannen Doherty: Η συνάντηση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Beverly Hills, 90210 και η συγκινητική αναφορά της στη μάχη με τον καρκίνο
Η Shannen Doherty ή η Brenda Walsh της τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills, 90210, παλεύει γενναία με τον καρκίνο εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, η ασθένεια της ηθοποιού επιδεινώθηκε πρόσφατα αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να συναντηθεί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της.

Η Shannen Doherty που σήμερα είναι 52 ετών, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού τον Φεβρουάριο του 2015. Έναν χρόνο αργότερα η ηθοποιός μίλησε σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το συναισθηματικό κόστος της απώλειας των μαλλιών της. Η μάχη της με τον καρκίνο συνεχίστηκε ωστόσο τον Απρίλιο του 2017 η Doherty με χαρά ανακοίνωσε ότι η ασθένεια μπήκε σε ύφεση.

Το 2018, στο πλαίσιο της ανάρρωσής της, η Doherty υποβλήθηκε σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά από μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί περίπου την περίοδο της αρχικής της ανακοίνωσης της διάγνωσης. Εκείνη ακριβώς τη χρονιά, η διάσημη ηθοποιός μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για το πώς η μάχη της με τον καρκίνο συνέβαλε στην ανάπτυξή της ως ηθοποιού, ενισχύοντας τις δεξιότητές της στη διαδικασία. «Είναι η καλύτερη στιγμή στον κόσμο για μένα να είμαι ηθοποιός γιατί είμαι σε επαφή με κάθε συναίσθημα», αποκάλυψε.

Ωστόσο, το 2020, η σταρ του Beverly Hills, 90210 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της επανήλθε και ότι έδινε μάχη με την ασθένεια για ένα χρόνο πριν δημοσιοποιήσει τα κακά μαντάτα. Αυτή τη φορά η ασθένειά της ήταν ακόμη πιο σοβαρή, καθώς η Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο σταδίου 4 στο τελικό στάδιο.

Δυστυχώς, η Shannen Doherty ήρθε αντιμέτωπη με μια ακόμη σημαντική απογοήτευση όταν ο γάμος της με τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, έληξε τον περασμένο Απρίλιο. Μόλις δύο μήνες αργότερα, η Doherty αποκάλυψε ότι ο καρκίνος του μαστού είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό της. Στην συγκινητική της ανάρτηση εξέφρασε με ειλικρίνεια τον φόβο που βίωσε ενώ υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπεία, εξιστορώντας τις στιγμές που βρισκόταν κάτω από το μηχάνημα.

Καθώς η Shannen Doherty συνεχίζει τη θαρραλέα μάχη της ενάντια στον καρκίνο, είχε την τύχη να επανενωθεί πριν από λίγες μέρες με το καστ του Beverly Hills, 90210. Οι ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν για άλλη μια φορά στο 90s Con, στην Τάμπα της Φλόριντα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Doherty βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους fans της για την εμπειρία της με τον καρκίνο. Όπως ήταν αναμενόμενο η ηθοποιός δέχτηκε χειροκροτήματα από το κοινό, μια συγκινητική στιγμή που την έκανε να δακρύσει.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένη η σταρ. «Ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνέχεια. Και το κάνω όπως φαίνεται. Λοιπόν, ευχαριστώ. Έχω έναν αγώνα για τη ζωή μου, με τον οποίο ασχολούμαι καθημερινά. Νομίζω ότι είμαι πραγματικά υπέροχη» πρόσθεσε τέλος. Εμείς της ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της.

{https://www.youtube.com/watch?v=M-SeVCC0Ps4&ab_channel=RasmusHolmen}




Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 15:39