Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φτάνει σήμερα στη Γη της Ελιάς - Τα πρώτα πλάνα και μια αποκάλυψη

11.04.2023
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φτάνει σήμερα στη Γη της Ελιάς - Τα πρώτα πλάνα και μια αποκάλυψη
Στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega έχουμε την άφιξη του Ορέστη Αντωνιάδη στη Μάνη, μια άφιξη που θα προκαλέσει αναταραχές!

Η είδηση είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2017 και που πλέον είναι ηθοποιός, "αναλαμβάνει δράση" στη Γη της Ελιάς.

Το επίσημο καλωσόρισμα έκανε ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου μέσα από μία ανάρτηση. "Ο Ορέστης Αντωνιάδης απόψε φτάνει στην Μάνη… Το ταξίδι του στη Γη της Ελιάς, κρύβει ένα μυστήριο που όταν λυθεί πρόκειται να ταράξει τα νερά για πολλούς ήρωες… Welcome @official_danos_ga", διαβάζουμε στη λεζάντα και το βιντεάκι που μοιράζεται μας βάζει στο κλίμα!

{https://www.instagram.com/p/Cq46cZpMyN2/}

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η selfie με τον αδελφό του και ο νέος του ρόλος στην τηλεόραση

Ο Ορέστης Αντωνιάδης του Γιώργου Αγγελόπουλου, λοιπόν, εμφανίζεται ως γυμναστής που κάνει τις διακοπές του στην περιοχή, όμως, όπως, αργότερα θα φανεί πως κάτι άλλο κρύβει. Με την άφιξή του στην Αρεόπολη θα αρχίσει να ρωτά τους πάντες για τους γονείς του αδικοχαμένου νέου, για τον Δημοσθένη και την Ασπασία, δηλαδή, καθώς σκοπός του είναι να αποκαλύψει την αλήθεια. Πολύ γρήγορα θα αντιληθεί πως ο πατέρας του Κίμωνα κάτι κρύβει, κάτι που σχετίζεται με τη δολοφονία του γιου του και θα τον βάλει αμέσως στο στόχαστρο.

{https://www.instagram.com/p/CqqZ0BitjIJ/}

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο Ντάνος μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη και την παρέα της και δεν αποκάλυψε περισσότερα, όμως τα spoilers έχουν φανερώσει ότι στην πραγματικότητα ο Ορέστης είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ο οποίος ερευνά τη δολοφονία του Κίμωνα Καπερνάρου.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη "Γη της Ελιάς" παντρεύτηκε και ποζάρει με τον σύντροφό της και τις βέρες τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψε πόσο ευχαριστημένος είναι που συμμετέχει σ' αυτή τη δουλειά ενώ είπε πως θεωρεί τιμή του να συνεργάζεται με όλους όσους εμπλέκονται στη σειρά, πολλούς από τους οποίους γνωρίζει από το Τατουάζ (επίσης του Ανδρέα Γεωργίου) στο οποίο έχει εμφανιστεί πριν από χρόνια.

Σήμερα, λοιπόν, η πρεμιέρα του Ντάνου στη Γη της Ελιάς και περιμένουμε τη συνέχεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=b72oK9fp_mE&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 12:38