Ο Άγιος Παΐσιος "απέναντι" στον Ιησού από τη Ναζαρέτ για τη Μεγάλη Εβδομάδα

10.04.2023
Νικήτας Τσακίρογλου και Robert Powell
Νικήτας Τσακίρογλου και Robert Powell
Μεγάλη Εβδομάδα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί "ρίχνουν" στην "αρένα" τα πιο δυνατα΄ τους χαρτιά.

Ενόψει του Πάσχα οι τηλεοπτικοί σταθμοί διαμορφώνουν τα προγράμματά τους αναλόγως και αν αναρωτιόσουν για το αν προβληθεί και φέτος η εμβληματική σειρά του Franco Zeffirelli, η απάντηση είναι "Φυσικά, ναι".

Σταθερά στον ΑΝΤ1, λοιπόν, και φέτος ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" με τον Robert Powel στον ρόλο του Θεανθρώπου και μια πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών δίπλα του, όπως η Olivia Hussey, o Christopher Plummer, Peter Ustinov, Laurence Olivier, James Farentino, James Mason, Anthony Quinn και η Anne Bancroft, μεταξύ άλλων.

Robert Powell: «Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου στα γυρίσματα του Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Από τη Μ. Τετάρτη έως και τη Μ. Παρασκευή στις 21:00, καθώς και το Μ. Σάββατο στις 21:45, θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα του Zefirelli που 46 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του συνεχίζει να συγκλονίζει και να "μεγαλώνει γενιές".

{https://www.youtube.com/watch?v=36ZD1LjxGLo}

Στο Mega, από την άλλη, από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου, θα προβληθεί η ιστορική - βιογραφική σειρά 9 επεισοδίων «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που εξιστορεί τη ζωή του Αγίου Παϊσίου και μας μεταφέρει την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών.

Τα δύο πρώτα επεισοδια θα προβληθούν σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα στις 22:50 και στη συνέχεια θα έχουμε απο δύο επεισόδια την ίδια ώρα τη Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή και το 9ο και τελευταίο επεισόδιο το Μεγάλο Σάββατο στις 9μμ.

{https://www.youtube.com/watch?v=OUpZsBH8m18}

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε, μεταξύ άλλων τους Νικήτα Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρη Ήμελλο, Δρόσο Σκώτη, Δέσποινα Γκάτζιου ενώ στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, τον Προκόπη Αγαθοκλέους [φωτός κάτω]

agios-paisios-prokopis-agathokleous.webp

agios_paisios-mega.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2023 - 18:46