Γιώργος Αγγελόπουλος: Η selfie με τον αδελφό του και ο νέος του ρόλο στην τηλεόραση

26.11.2019
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η selfie με τον αδελφό του και ο νέος του ρόλο στην τηλεόραση
Τα νέα έγιναν μόλις σήμερα γνωστά. Με τον ΑΝΤ1 συμφώνησε για το επόμενο τηλεοτπικό του βήμα ο Ντάνος.

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ [φωτό κάτω], το οποίο και κέρδισε, παρεμπιπτόντως. Μετρημένος στα όλα του ο "Ντάνος", όπως τον φωνάζουμε, δεν λέει πολλά και δείχνει να προγραμματίζει με μεγάλη σκέψη το κάθε του βήμα.

Η συμμετοχή στην τηλεοπτική επιτυχία "Τατουάζ" προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια, όμως όχι μόνο δεν τον τάραξαν, αλλά, φαίνεται ότι τα προσπέρασε με μεγάλη ευκολία.

Εξ ου και τα νέα που ήρθαν σήμερα δια στόματος Γιάννη Πουλόπουλου στην πρωινή εκπομπή του Star "Η φωλιά των Κου Κου". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος "έδωσε τα χέρια" με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και έκλεισε έναν νέο ρόλο στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος" -και ουχί στην ελληνική εκδοχή του "Εζέλ" που ετοιμάζει το ίδιο κανάλι, και είχε ακουστεί αρχικά. Τα γυρίσματα, όπως ακούσαμε, ξεκίνησαν ήδη, όμως τα επεισόδια αυτά θα τα δούμε στην τηλεόραση από τον Ιανουάριο και μετά.

Αναμένουμε!!!

Πριν από λίγες μέρες, πάντως, ο Ντάνος βρέθηκε στην πατρίδα του, τη Σκιάθο, όπου πόζαρε μαζί με τον αδελφό του, Χάρη, όπως παλιά, όπως γράφει στη λεζάντα. Ιδού: