Τέλος από το Star η Βίκυ Καγιά - "Ήταν δική μου επιλογή": Τι είπε για το Shopping Star

11.04.2023
Τέλος από το Star η Βίκυ Καγιά - "Ήταν δική μου επιλογή": Τι είπε για το Shopping Star
Ύστερα από 7 χρόνια συνεργασίας με το Star, αυτός ο επαγγελματικός κύκλος έκλεισε και τυπικά, για τη Βίκυ Καγιά η οποία έκανε live τις ανακοινώσεις.

Οι φήμες αυτό το τηλεοπτικό "διαζύγιο" ακουγόταν καιρό και τώρα έχουμε και επίσημη επιβεβαίωση. Η κάμερα του "Πρωινού μας" "τσάκωσε" τη Βίκυ Καγιά έξω από τα στούντιο του Star και η Βίκυ Καγιά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ξεκάθαρα.

"Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά η φετινή" είπε η παρουσιάστρια η οποία (προς τιμή της) δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τη λέξη "δύσκολη" έχοντας στο μυαλό της τι σημαίνει πραγματικά δύσκολο (πόλεμος στην Ουκρανία, οι γονείς που θρηνούν τα παιδιά τους στα Τέμπη και άλλα τραγικά), "πολύπλοκη επαγγελματικά και συναισθηματικά".

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν εδώ και καιρό, αλλά "μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο μόνα τους", είπε η Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως ανεξάρτητα από το τι γράφεται,"δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν και δεν υπάρχει κλίμα εχθρικό".

"Μια επιτυχημένη συνεργασία 7 ετών σταματά. Και είναι καθαρά δική μου προσωπική επιλογή να αφήσω ένα πολύ αγαπημένο project", συνεχίζει η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στο Shopping Star συμπληρώνοντας πως όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. "Η δική μας σχέση [με το Star] ξεκίνησε, ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της".

{https://www.instagram.com/p/CqvTBlutqP5/}

Όσο για την εκπομπή; Αυτή, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια θα συνεχιστεί ως έχει με κάποιον άλλο ή κάποιαν άλλη στο "τιμόνι". Όποιος αναλάβει, πάντως, σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος καθώς αναλαμβάνει ένα σου΄περ επιτυχημένο project!

Σε ερώτηση για τυχόν ηλεφωνήματα για άλλες συνεργασίες η απάντηση, ήταν φυσικά, θετική. Ναι, υπάρχουν κρούσεις (παλιότερες και νεότερες) όμως προς το παρόν, αυτό που έχει προτεραιότητα για τη Βίκυ Καγιά είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της βάσει συμβολαίου στις 2 Ιουνίου και μετά θα υπάρξει χρόνος για να μελετήσει και να εκτιμήσει τις προτάσεις που θα έχει ολοκληρωμένες στα χέρια της.

Μετράμε αντίστροφα για το τέλος της Βίκυς Καγιά από τον Star, λοιπόν, και περιμένουμε να μάθουμε το επόμενο βήμα της.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 14:48