Survivor All Star: Το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού και το σαμποτάζ - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός

11.04.2023
Survivor All Star: Το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού και το σαμποτάζ - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός
Ο Γιώργος Λιανος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μίλησε στις κάμερες για όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Και έκανε και ζουμερές αποκαλύψεις.

Ενόψει των διακοπών του Πάσχα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην πατρίδα προκειμένου να πάρει τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του για να περάσουν μαζι τις διακοπές του Πάσχα. Η μικρότερη κόρη του, Βαλέρια, βρίσκεται ήδη εκεί (μαζί με τη μαμά της) και περιμένει τ' αδέλφια της.

{https://www.instagram.com/p/CpJBrzlJQw3/}

Οι κάμερες περίμεναν τον Γιώργο Λιανό έξω από το σπίτι του και εκείνος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με το γνωστό πνευματώδες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σοβαρό στυλ του!

Γιώργος Λιανός: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο πιο ξεχωριστό σημείο της Ελλάδας

Ανάμεσα στα όσα είπε ο παρουσιαστής ξεχωρίσαμε την αντίδρασή του στις υπερβολές των δημοσιογράφων που αντί να ψάχνουν ποιος έφαγε και ποιος μίλησε με το κινητό καλό θα ήταν να ψάξουν ποιοι από την Ελλάδα χρηματίζουν ντόπιους για να εκθέσουν την παραγωγη΄ και κάποιους παίκτες αλλά και την αποκάλυψη πως υπάρχει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ δυο παικτών αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει παραπάνω γιατί τα παιδιά μπορεί να μη θέλουν. "Κάτι συμβαίνει στη ζούγκλα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω. Αν θελήσουν να πουν τα παιδιά", είπε ο Λιανός, "εμείς ε΄δω είμαστε".

Προσπάθεια για σαμποτάζ, λοιπόν, και ένας νέος έρωτας; Το Survivor All Star δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ιδού και δύο από τις συντεντεύξεις που έδωσε ο Γιώργος Λιανός σήμερα, λίγο πριν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

{https://www.youtube.com/watch?v=S9D29b3OSq8}

{https://www.youtube.com/watch?v=wOAyILzeCDM}

Ο Γιώργος Λιανός καμαρώνει για τη μικρή του κόρη με φωτογραφίες από τη βάπτισή της

Όσο εκείνος λείπει, πάντως, έχει αφήσει στο πόδι του τον ίδιο τον Ατζούν, ο οποίος σήμερα, αναμένεται να αποβάλλει την Αφροδίτη η οποία πιάστηκε να κλέβει φαγητό. Τελικά, μάλλον θα πρέπει να φύγουν όλοι οι παίκτες, έτσι όπως πάει!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 23:36