Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη "Γη της Ελιάς" παντρεύτηκε και ποζάρει με τον σύντροφό της και τις βέρες τους

27.12.2022
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη "Γη της Ελιάς" παντρεύτηκε και ποζάρει με τον σύντροφό της και τις βέρες τους
Πανευτυχής και χαμογελαστή, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε τις χαρές της με τους followers της και εξηγεί την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Φειδωλή σε ότι αφορά στα προσωπικά της η Αντιγόνη Κουλουκάκου, φροντίζει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν διαφορετική και θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της η ίδια για τις χαρές της.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας στη "Γη της Ελιάς" του Mega, φαίνεται ότι παντρεύτηκε, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο, στην οποία τους βλέπουμε να καμαρώνουν στον φακό με τις βέρες στο δεξί!

Και λέμε "φαίνεται ότι παντρεύτηκε" γιατί η πληροφορίες που δίνει μέσω της λεζάντας δεν είναι σαφείς, παρότι γεμάτες συναισθήματα αγάπης!

"Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου", γράφει, μεταξύ άλλων η ηθοποιός τονίζοντας πως έχει μια οικογένεια που την κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. "Απ' την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα παντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά", συνεχίζει καταλήγοντας πως "Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής".

Ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για την αγάπη και τον χρόνο τους να μοιραστούν πάντα μια καλή κουβέντα στα posts της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξηγεί ότι σε αυτό το post θα ευχηθεί εκείνη να έχουν αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά τους γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας.

Ιδού η ανάρτητη της νιόπαντρης (;) ηθοποιού στην οποία έχει απανεργοποιήσει τα σχόλια.

Αξίζει να σημειώσουμε μερικά πράγματα που η Αντιγόνη Κουλουκάκου έλεγε σχετικά με το πώς βλέπει τον γάμο πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο ΟΚ!: "Μια όμορφη γιορτή ως τελετή, μιλώντας. Από εκεί και πέρα, η δέσμευση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά ή που δεσμεύονται ο ένας προς τον άλλο με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πιστεύω στον έρωτα, στην αγάπη και στο 'για πάντα μαζί'".