Kylie Jenner: Η λαμπερή κοινή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση με την κόρη της Stormi, με φορέματα Mugler και παπούτσια Louboutin

27.12.2022
Kylie Jenner: Η λαμπερή κοινή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση με την κόρη της Stormi, με φορέματα Mugler και παπούτσια Louboutin
Κατά μάνα, κατά κόρη δε λέει ο λαός; Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Kylie Jenner και της τετράχρονη κόρης της, Stormi Webster, οι οποίες ντύθηκαν με εντυπωσιακά χρυσόμαυρα Mugler φορέματα για το επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς τους.

Η Jenner μπήκε στο Instagram την παραμονή των Χριστουγέννων για να μοιραστεί τα φορέματα τους, τα οποία ήταν στολισμένα με περίτεχνες μαύρες χάντρες, έτσι ώστε και οι δύο να λάμπουν για την εορταστική περίσταση.

νώ το φόρεμα της Jenner είχε το ίδιο ύφασμα και διακοσμητικά με αυτό της κόρης της, το σύνολο της περιελάμβανε επίσης ένα σέξι σκίσιμο. Η 25χρονη σταρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διάφανο καλσόν με ραφές και μαύρες γόβες.

Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός

Εν τω μεταξύ, το φόρεμα της Stormi ήταν ευτυχώς κατάλληλο για την ηλικία της. Το design παρέπεμπε σε φόρεμα πριγκίπισσας καθώς η μικρή στριφογύριζε για να το δείξει στον καθρέφτη. Το ντύσιμό της το ολοκλήρωσε με παιδικά παπούτσια Christian Louboutin.

Ενώ η Stormi είχε τα μαλλιά της χτενισμένα με αξιολάτρευτο top knot, η Jenner προτίμησε ένα κομψό bob σε στιλ της δεκαετίας του '20.

Η ίδια μοιράστηκε επίσης στο Instagram μια κοντινή φωτογραφία με το φόρεμά της, ποζάροντας σόλο με το σέξι σύνολο.

«Πονηρό ή καλό;» έγραψε στη λεζάντα.

Η Jenner και η μικρή της κόρη ήταν οι δύο σταρ του χλιδάτου χριστουγεννιάτικου πάρτι της οικογένειας Kardashian-Jenner. «Πόσο όμορφη είναι;» ρώτησε η Jenner ενώ βιντεοσκοπούσε την κόρη της να περπατά στο εκπληκτικό σουαρέ.

Νικολέτα Μακρή