Anthony Hopkins: Ο νέος γιορτινός χορός του που έγινε και πάλι viral - Αν δεν τον έχεις δει ακόμη, χάνεις

27.12.2022
Anthony Hopkins: Ο νέος γιορτινός χορός του που έγινε και πάλι viral - Αν δεν τον έχεις δει ακόμη, χάνεις
Την πιο χαλαρή και διασκεδαστική πλευρά του εαυτού του προσέφερε στους followers του, ο Anthony Hopkins, με ένα ξεχωριστό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την ημέρα των Χριστουγέννων

Ο καταξιωμένος 84χρονος ηθοποιός φορώντας ένα αστραφτερό καπέλο του Άγιου Βασίλη χόρεψε στο σπίτι του για να διασκεδάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και κατέγραψε σε βίντεο την ξεχωριστή αυτή στιγμή.

Με το πονηρό χαμόγελό του – που είναι σήμα κατατεθέν του - το αστέρι το Silence Of The Lambs στριφογύρισε στο πάτωμα κάτω από τους ήχους του Dance Me To The End Of Love του Leonard Cohen.

«Γεννημένος ελεύθερος. Να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές», έγραψε ο Anthony, παραπέμποντας στη διάσημη βρετανική ταινία της δεκαετίας του 1960 Born Free που αναφέροταν σε ένα πραγματικό ζευγάρι που μεγάλωσε μια λέαινα.

Τα σχόλιά του πλημμύρισαν από διάσημους, συμπεριλαμβανομένου του Hugh Jackman, του συμπρωταγωνιστή του στη νέα ταινία The Son, ο οποίος έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα Tony x».

Το The Son βασίζεται σε ένα έργο του Γάλλου δραματουργού Florian Zeller, ως μέρος μιας τριλογίας που περιλαμβάνει τα The Father και The Mother.

Ο Anthony είχε κερδίσει Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας για την κινηματογραφική μεταφορά του The Father, στην οποία έπαιξε μαζί με την Olivia Colman και πριν από λίγο καιρό είχε ξεσηκώσει ξανά το Instagram χορεύοντας τον Ζορμπά!

Νικολέτα Μακρή