Ο Χρήστος Μάστορας αποθεώνει την τύχη του: Στη σκηνή μαζί με Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση για τη γιορτή του

26.12.2022
Ο Χρήστος Μάστορας αποθεώνει την τύχη του: Στη σκηνή μαζί με Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση για τη γιορτή του
Μια νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Πιο ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή του δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Μάστορα (και πολλοί ακόμη, εδώ που τα λέμε) και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του!

Η λέξη "τυχεροί" για τους ανθρώπους που είχαν κλείσει τραπέζι ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων στο Έναστρον, όπου φέτος τραγουδούν οι Μέλισσες μαζί με τη Δέσποινα Βανδή είναι "understatement" που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. "Και λίγα λέμε", για να το θέσουμε ελληνιστί!

"Σέντρα" τραπέζι πίστα (στα ψηλά) η Άννα Βίσση και η παρέα της! Η "απόλυτη" όχι μόνο σιγοντάρισε το πρόγραμμα από μακριά, αλλά ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε με τη Δέσποινα και τον Χρήστο Μάστορα προσφέροντας ένα θέαμα άνευ προηγουμένου!

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση επί σκηνής, τα υπονοούμενα και το φιλί στο στόμα - Ο νικητής του J2US [photos]

Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος γιόρταζε -όπως και η Χριστίνα Πολίτη, κολλητή φίλη και κουμπάρα της Άννας Βίσση, η οποία μοιράστηκε πλήθος υλικού από τη μοναδική βραδιά- "έζησε το όνειρό του"! Στην κυριολεξία! Και, φυσικά, μοιράστηκε με όλο τον κόσμο τα συναισθήματά του.

"A night will never forget", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε. "Το ωραιότερο δώρο για τη γιορτή μου", συνέχισε, tagάροντας την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή και το Έναστρον (με αυτή τη σειρά, μάλιστα!)

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Το νέο reunion, ο καφές που πίνουν αμφότερες και ένα μεγάλο μυστικό [photos]

Και μέσα από τα stories που είδαμε στα social, ιδού μια γεύση από το τι έγινε χθες βράδυ στο Έναστρον.