Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η ανάρτηση για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους

26.12.2022
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η ανάρτηση για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους
Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χτεσινή για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια αφού εκτός από τα Χριστούγεννα γίορτασαν και τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους.

Ο μικρός Παναγιώτης - Αντώνιος έκλεισε τα 2 του χρόνια αφού το μοντέλο έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια το 2020.

Με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου της, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία ζωγραφιά που έφτιαξε σε έναν μαυροπίνακα με τα άλλα τρία της παιδιά την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, καθώς και μαζί τον Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να πουν τα «χρόνια πολλά» στον μικρό.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναφερθεί στην μητρότητα.

"Νιώθω πληρότητα κι ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έχει φέρει η ζωή. Η καθημερινότητά μου ήταν, είναι και θα είναι έντονη, και για πολλά χρόνια ακόμη (γέλια). Πιστεύω ότι είναι στο DNA μου να σπάω το φράγμα της όποιας κούρασης, να επιδιώκω την υπέρβαση, τη δημιουργία, την εξέλιξη.

Με απωθεί η στασιμότητα, θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου την κάθε στιγμή στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους μου, στον σύζυγό μου, στη δουλειά μου".