Ο Gerard Pique απαντά στο "ξεκατίνιασμα" της Shakira με την πρώτη επίσημη πόζα με τη νέα του σύντροφο

26.01.2023
Ο Gerard Pique απαντά στο "ξεκατίνιασμα" της Shakira με την πρώτη επίσημη πόζα με τη νέα του σύντροφο
Αφού τον ξεμπρόστιασε για την απιστία του σ' εκείνη, έβγαλε όλα τα άπλυτά του στη φόρα με το νέο της τραγούδι -το οποίο έσπασε και όλα τα ρεκόρ, παρεμπιπτόντως- η Shakira κατηγόρησε εκ νέου για απιστία τον Pique κι εκείνος, απλά, χαμογέλασε στον φακό αγκαλιά με το κορίτσι του.

Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, αλλά ο χωρισμός τους ήταν ένας από τους πιο άσχημους -και τους πιο δημόσιους, ταυτόχρονα, καθώς η 45χρονη Λατίνα, πληγωμένη από την απιστία του αγαπημένου της του αφιέρωσε το τελευταίο της τραγούδι μέσα από τους στίχους του οποίου του επιτείθεται και μέχρι που τον ξεφτιλίζει.

"Ήσουν πολύ λίγος για μένα", "Αξίζω για δύο 22άρες", "Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio, μία Ferrari με ένα Twingo", "Με άφησες με τη μητέρα σου απέναντι και χρέη στην πόρτα" και άλλα τέτοια όμορφα ακούμε στο τραγούδι που έφτιαξαν μαζί με τον παραγωγό BZRP και τίτλο "Music Sessions #53" που έσπασε το ρεκόρ προβολών στο You Tube μετρώντας 63 εκατομμύρια την πρώτη ημέρα προβολής του.

Ο 35χρονος άσσος της Μπαρτσελόνα από την άλλη, όχι μόνο δεν "μάσησε" αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση, έχοντας πια επίσημα στο πλευρό του την 23χρονη Clara Chia Marti.

Αρχικά ο Gerard Pique εμφανίστηκε με ρολόι Casio τονίζοντας πως αυτά τα ρολόγια είναι πολύ καλά και κρατάνε μια ζωή ενώ έφτασε στην προπόνηση οδηγώντας ένα Twingo!

Στη συνέχεια και ενώ η Shakira άρχισε να χτίζει τοίχους γύρω από το σπίτι της προκειμένου να μη "βλέπει" εκείνο της πεθεράς της που "της έμεινε μετά τον χωρισμό" η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι ο πρώην της απάτησε και την "αντικαταστάτριά" της ήδη.

Εκείνος, όμως, απάντησε και πάλι με επίθεση κατά μέτωπον, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του με την αγαπημένη του. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και στη λεζάντα βλέπουμε... τίποτα! Τα λέει όλα χωρίς να λέει κάτι ο Gerard Pique και τα Likes έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια στις 16 ώρες ανάρτησής της.