Ο Ashton Kutcher παραλίγο να δώσει το όνομα της αγαπημένης του σε ένα βουνό του Νότιου Πόλου

15.02.2023
Ο Ashton Kutcher παραλίγο να δώσει το όνομα της αγαπημένης του σε ένα βουνό του Νότιου Πόλου
Ο ηθοποιός βρέθηκε στο "The Late Late Show" και μίλησε για τη ρομαντική του χειρονομία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Νότιο Πόλο

Ο Ashton Kutcher δε σταματά να αποδεικνύει το πόσο αγαπά τη σύζυγό του, Mila Kunis! Ο 45χρονος ηθοποιός μίλησε για μια ρομαντική κίνηση που έκανε ενώ προωθούσε τη νέα του ταινία, "Your Place or Mine", στο "The Late Late Show with James Corden".

Mila Kunis: «Μάλωσε» τον σύζυγο της, Ashton Kutcher και την Reese Witherspoon, επειδή δεν ήταν αρκετά θερμοί μεταξύ τους

Συζητώντας για ένα ταξίδι στον Νότιο Πόλο, ο Kutcher είπε ότι συνάντησε έναν άνδρα που τον ρώτησε αν ήθελε να σκαρφαλώσει ένα βουνό, μια πρόταση στην οποία συμφώνησε. "Φτάνουμε στην κορυφή και μου λέει, 'Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έχει ανέβει ποτέ σε αυτό το βουνό. Μπορείς να το ονομάσεις'. Είπα: 'Αλήθεια; Θα το πω όρος Mila'. Τότε εκείνος μου λέει 'Όχι, όχι, είναι κακή τύχη να του δώσεις όνομα από άλλο άτομο, οπότε μην το κάνεις αυτό'", περιέγραψε ο ηθοποιός, ο οποίος έδωσε τελικά στο βουνό το όνομα "φοβερό" στα Ρωσικά. Η 39χρονη Kunis έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και έχει μεγαλώσει μιλώντας ρωσικά.

Ashton Kutcher: Μίλησε για την εξωσωματική και την αποβολή της πρώην του, Demi Moore - «Πραγματικά επώδυνο»

Εξηγώντας το γιατί πήγε στην Ανταρκτική, ο Kutcher μίλησε για την υγεία του. "Είχα μια περίεργη αυτοάνοση διαταραχή πριν από τρία χρόνια. Έτσι, πέρυσι, είπα: 'Απλώς θα ωθήσω τον εαυτό μου μέχρι το τέλος της φυσικής μου ικανότητας σε κάθε μορφή'. Πήγα στον Νότιο Πόλο, έτρεξα έναν μαραθώνιο. Απλώς ήθελα να το πιέσω όσο πιο πολύ μπορούσα για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να νιώσω ότι επανήλθα".

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 19:27