Τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να παντρευτούν την 4η Ιουλίου  

Τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να παντρευτούν την 4η Ιουλίου  
H 4η Ιουλίου είναι η εθνική γιορτή των ΗΠΑ και για κάποιον λόγο υπάρχουν πολλές διασημότητες που επέλεξαν να παντρευτούν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Συμβολικός ή όχι ο λόγος, πολλοί διάσημοι επέλεξαν να γιορτάζουν την επέτειο τους εν μέσω πυροτεχνημάτων. Είτε τα αστέρια είναι Αμερικανοί είτε όχι, η 4η Ιουλίου έχει ιδιαίτερη αξία για πολλά ζευγάρια, όπως αυτά που μπορείς να δεις παρακάτω.

Ozzy και Sharon Osbourne

{https://www.instagram.com/p/CsO17wHROMv/?hl=el}

Ο Ozzy και η Sharon Osbourne παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1982 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την Aimee, την Kelly και τον Jack.

David και Victoria Beckham

{https://www.instagram.com/p/CuRXSiKo5q1/}

Ο David και η Victoria Beckham παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, τους Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

Julia Roberts και Danny Moder

{https://www.instagram.com/p/CQ6QLQrnDRC/}

Η Julia Roberts και ο Danny Moder παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2002. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά τον Henry και τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus .

Tina Turner & Erwin Bach

{https://www.instagram.com/p/CK4E6V2Ki2Y/}

Η αείμνηστη Tina Turner και ο Erwin Bach ήταν μαζί από το 1985 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2013, μετά από 27 χρόνια σχέσης. Ήταν ακόμη παντρεμένοι όταν η Tina Turner πέθανε στις 24 Μαΐου 2023.

Tom Hardy και Charlotte Riley

{https://www.instagram.com/p/CC1RKLDDciU/}

Ο Tom Hardy και η Charlotte Riley παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2014, στην Προβηγκία της Γαλλίας. Το ζευγάρι μοιράζεται μαζί δύο παιδιά – μια κόρη και έναν γιο.

Billy Joel και Alexis Roderick

{https://www.instagram.com/p/CuR0VfjN-H-/}

Ο Billy Joel και η τέταρτη σύζυγός του, Alexis Roderick, γνωρίστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2015. Το ζευγάρι έχει μαζί δύο κόρες, τις Della Rose και Remy Anne.

Ashton Kutcher και Mila Kunis

{https://www.instagram.com/p/B_yfeOsHEBJ/}

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2014 και μοιράζονται μαζί δύο παιδιά, μια κόρη, την Wyatt Isabelle και έναν γιο, τον Dimitri Portwood.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 18:50