Άγγελος Λάτσιος - Μαρίνα Παντζοπούλου: Παιχνίδια στην παραλία για τα δύο παιδιά της Ελένης Μενεγάκη

04.07.2023
Άγγελος Λάτσιος - Μαρίνα Παντζοπούλου: Παιχνίδια στην παραλία για τα δύο παιδιά της Ελένης Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη μετράει αντίστροφα μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου που η εκπομπή της ρίχνει αυλαία για φέτος, όμως φαίνεται ότι τα παιδιά της είναι ήδη στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά, τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Κάνουν κάθε καλοκαίρι μαζί διακοπές και η βάση τους παραμένει πάντα η Άνδρος και συγκεκριμένα τα Άχλα, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της.

Εκεί, λοιπόν, βρίσκονται ήδη, τουλάχιστον ο πρωτότοκος και το στερνοπούλι της, όπως είδαμε από την πρόσφατη ανα΄ρτηση του Άγγελου Λάτσιου, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στη μικρή αδελφή του.

Δυο φωτογραφίες μοιράστηκε ο νεαρός για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Στη μία τον βλέπουμε στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο χαλαρά [επάνω] και στην άλλη να κάνει... ακροβατικά με τη Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με όλα τα παιδιά της, τον σύζυγό της και όλα τα βιβλία που διάβασε μέσα στο καλοκαίρι

snapinsta.app_357537711_1640965746371365_4980493328638291786_n_1080.jpg

Τη Λάουρα και τη Βαλέρια δεν τις βλέπουμε στο ποστ, όμως αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι δεν είναι μαζί τους. Ίσως είναι όλοι εκεί και περιμένουν τη μαμά σε λίγες μέρες. Ίσως κι όχι.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Άγγελος Λάτσιος επέλεξε να αλλάξει στυλ για το καλοκαίρι, καθώς κουρεύτηκε και ξυρίστηκε και μοιάζει με... παιδάκι.

Ρώτησαν τη Γαία Μερκούρη για την Ελένη Μενεγάκη ως πεθερά και εκείνη απάντησε όπως έπρεπε

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες φυσικά ήρθαν με πολλές καρδούλες και, χωρίς αμφιβολία, αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν των 3 γυναικών στη ζωή του Άγγελου Λάτσιου, συγκεκριμένα της μαμάς, Ελε΄νης Μενεγάκη, της νονάς, Νατάσας Θεοδωρίδου και της συντρόφου, Γαίας Μερκούρη.

latsiou.png

{https://www.instagram.com/aggelos_latsios/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 19:11