Ρώτησαν τη Γαία Μερκούρη για την Ελένη Μενεγάκη ως πεθερά και εκείνη απάντησε όπως έπρεπε

15.03.2023
Ρώτησαν τη Γαία Μερκούρη για την Ελένη Μενεγάκη ως πεθερά και εκείνη απάντησε όπως έπρεπε
Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια περίπου και εκείνη μιλά πρώτη φορά δημόσια γι' αυτό.

Γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου εκείνος, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και του διάσημου Hair Stylist Ward Stegerhoek εκείνη, ο Άγγελος και η Γαία είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ της νεότερης και μοιράζονται πολύ συχνά χαριτωμένα στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα social media.

{https://www.instagram.com/p/Ca9jcnlMk4N/}

Χθες, η 18χρονη Γαία εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση όπου και απάντησε - πρώτη φορά - σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Και ο τρόπος με τον οποίο το έκανε είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

"Τα φώτα έπεσαν πολύ επάνω στην προσωπική σου ζωή. Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό;" ήταν η πρώτη ερώτηση. "Δεν του ε΄δωσα καμία σημασία", ήρθε, κάθετα, η απάντηση! "Η Ελένη Μενεγάκη πως είναι σαν πεθερά, ας το πούμε;", ήταν η δεύτερη ερώτηση που πήρε επίσης την απάντηση που "χρειαζόταν". "Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα", είπε η Γαία και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος αποκαλύπτοντας ότι στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και όταν ρωτήθηκε αν το αγόρι της είναι υποστηρικτικό σε ό,τι κάνει και αν της λέει ότι είναι όμορφη, εκείνη απάντησε πως "Ναι, είναι πολύ" και "Ναι, ακόμη και όταν είμαι κακάσχημη, εκείνος μου λέει ότι είμαι όμορφη, συνέχεια".

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γενέθλια και η Γαία Μερκούρη του αφιερώνει τις πιο γλυκές εικόνες και ευχές

Στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ όπου προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα η Έλενα Χριστοπούλου προχώρησε σε αποκαλύψεις. Η γνωστή booker/μάνατζερ αποκάλυψε αφενός ότι έχει ήδη ξεκινήσει μια συνεργασία με τη Γαία ("είναι ένα από τα καινούρια κορίτσια μου", είπε συγκεκριμε΄να) αφετέρου ότι τα δυο παιδιά εργάστηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου που έχει ο πατριός του Άγγελου, Μάκης Παντζόπουλος, στην Άνδρο. "Είχαν πάει και οι δυο σεζόν στην Άνδρο και ήταν πανευτυχείς. Έλειπαν όλο το καλοκαίρι", είπε η Έλενα Χριστοπούλου τονίζοντας πόσο πολύ πιστεύει στη Γαία και τα ταλέντα της και πόσα πράγματα θα δούμε από αυτή στο μέλλον.

{https://www.youtube.com/watch?v=A1OoiRTQgyE}