Φοίβος Δεληβοριάς: Η σύζυγός του παίζει μαζί του στα Νούμερα - Ξέρεις ποια είναι;

15.03.2023
Φοίβος Δεληβοριάς: Η σύζυγός του παίζει μαζί του στα Νούμερα - Ξέρεις ποια είναι;
Τα Νούμερα είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Και για τον δημιουργό τους, Φοίβο Δεληβοριά, μια οικογενειακή υπόθεση.

Αρχικά να τοποθετηθούμε: "Αν δεν έχεις δει "Τα Νούμερα" της ΕΡΤ φέτος, χάνεις!" Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρωτότυπη, σουρεαλιστική αλλά και απίστευτα ρομαντική, μουσική κωμωδία στην οποία συμμετέχει ένας φαινομενικά αλλοπρόσαλλος θίασος που καταφέρνει από την πρώτη στιγμή να εντάξει όλους τους τηλεθεατές σε μια ευρύτερη παρέα.

Ψυχή της παρέας αυτής ο Φοίβος Δεληβοριάς ο οποίος είναι σα να μετέφερε το απίθανο consept της Ταράτσας του - εκεί όπου κάθε εβδομάδα είχε καλεσμε΄νο έναν φίλο του και... γιόρταζαν μαζί - προχωρώντας το, όμως, ένα βήμα παραπάνω.

Σε αυτή την προσπάθεια που συνυπογράφει με τον Σπύρο Κρίμπαλη και σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης έχει κοντά τους απίστευτα ταλαντούχους Σπύρος Γραμμένο, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλη Σαράντη, Θανάση Δόβρη, Θανάση Αλευρά, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρη Χιώτη, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρο Χωματιανό, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννη Σαρακατσάνη και τη μικρή Έβελυν Λύτρα.

{https://www.instagram.com/p/CpFHHbWLnvo/}

Η Βάσω Καβαλιεράτου, η τηλεοπτική "Έλσα", διευθύντρια της μουσικής σκηνής "Μάντρα" και φλογερός πόθος του "Χάρη Γαμμάτου" (Χάρης Χιώτης) είναι η σύζυγος του Φοίβου Δεληβοριά και μοιράζεται φέτος μαζί του το πιο τρελό όνειρό του.

Ιδού πως είχε ευχηθεί στον αγαπημένο της λίγο πριν από την πρεμιέρα τους, τον περασμένο Σεπτέμβριο. "Αγάπη μου καλή μας αρχή,τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται", έγραφε στη λεζάντα, μεταξύ άλλων.

{https://www.instagram.com/p/CikXYykK3aI/}

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια και έχουν μαζί μια κόρη, την Ιόλη. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, τονίζοντας πως παρόλο που ζώντας με έναν άνθρωπο μπορεί να απομυθοποιούνται πολλά πράγματα, κάποια ίσως να σε ενοχλούν κιόλας, λόγω της καθημερινότητας και της τριβής που αλλάζουν τα δεδομένα, "Κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά". "Ξεχνάω τη σχέση μας και λέω: 'Τι ταλαντούχος είναι'", λέει η Βάσω Καβαλιεράτου συμπληρώντας με τρυφερότητα: Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι τον γνώρισα εγώ, από τα τραγούδια του"

{https://www.instagram.com/p/CDALpRqpace/}

{https://www.instagram.com/p/BwzDwH7n1gl/}

Όσο για τη σειρά; Προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ και αυτή τη φορά καλεσμένη στη Μάντρα η Γιώτα Νέγκα (όπως δεν την έχεις ξαναδεί!) Ιδού το trailer για μια γεύση ενώ για όσους θέλουν να "πα΄ρουν" την ιστορία από την αρχή, θα βρουν όλα τα επεισόδιο στον Ertflix. Και αξίζει πραγματικά!

{https://www.youtube.com/watch?v=dCjqI2Ni-lM}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2023 - 16:21