Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο μαλλί και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου της

15.03.2023
Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο μαλλί και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου της
Photo: @athinao1konomakou
5 ετών έγινε ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και το γιόρτασαν με ένα απίθανο πάρτι.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται συχνά στιγμές τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή. Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της αφορούσαν τη δεύτερη κατηγορία.

Αρχικά η ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της πως "άνοιξε" τα μαλλιά της. Βέβαια, αν κρίνουμε από τις επόμενες, στη φωτογραφία που μοιράστηκε τη βλέπουμε πολύ πιο ξανθιά από ότι είναι στην πραγματικότητα.. Ίσως να κάνει δοκιμές. Πάντως τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή δεν ήταν όλα θετικά.

{https://www.instagram.com/p/CpsswRXtzSg/}

Αμέσως μετά η Αθηνά μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε για τον γιο της που έγινε 5 ετών στο Politia Tennis Club. Σε αυτές βλέπουμε τον Μάξιμο αλλά και τη μικρότερη αδελφή του, Σιέννα, να διασκεδάζουν με τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας τους ενώ η φανταστική τούρτα Super Maximos (με θέμα από τον Super Mario) έκλεψε τις εντυπω΄σεις.

athina-oikonomakou-maximos.jpg

Ο Μάξιμος και η Σιέννα είναι τα παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η ηθοποιός μοιράζεται συχνά εικόνες από τη ζωή τους. Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες. "Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου.. Μαξιμάκο μου γλυκέ, αγγελέ μου να σε χαιρόμαστε!!! ✶ 14•3•2023 ✶ Σ´αγαπάω με όλη την δύναμη της ψυχής μου.. ", γράφεη η περήφανη (και συγκινημένη) μαμά και οι ευχές έφτασαν από παντού!

{https://www.instagram.com/p/CpwxZ6_N2uA/}

{https://www.instagram.com/p/CpxnJZRNPdk/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2023 - 12:43