Khloé Kardashian: Γιόρτασε τα γενέθλια του πρώην της με φωτογραφίες του με τα 2 παιδιά τους αλλά και με... καρφιά

Khloé Kardashian: Γιόρτασε τα γενέθλια του πρώην της με φωτογραφίες του με τα 2 παιδιά τους αλλά και με... καρφιά
Μπορεί να έχει χωρίσει η Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson και όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά τα γενέθλια του πρώην της ήταν μια ευκαιρία να αποκαλύψει για πρώτη φορά στους fans τον γιο τους αλλά να πετάξει και μερικές «μπηχτές» στον μπαμπά του.

Τη Δευτέρα, η σταρ των Kardashians τίμησε με slideshow στο Instagram τον πρώην φίλο της για τα 32α γενέθλιά του, αποκαλώντας τον «τον καλύτερο πατέρα, αδελφό και θείο». Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τον Thompson, την 4χρονη κόρη τους True και τον 6χρονο γιο του Prince να αγκαλιάζονται με τον 7 μηνών γιο του πρώην ζευγαριού, το όνομα του οποίου δεν είναι προς το παρόν γνωστό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Kardashian αποκάλεσε τον παίκτη του NBA ως «μπαμπά των μωρών» επαινώντας τις γονεϊκές ικανότητες του, ενώ παράλληλα έκανε αναφορά στον Prince που είναι γιος του από προηγούμενη σχέση.

H Khloe Kadashian μιλά πρώτη φορά για την απόφασή της να μη διώξει τον άπιστο Tristan

«Η αγάπη σου, η προσοχή σου, οι χοροί, οι αγκαλιές, οι βόλτες με το αυτοκίνητο , τα τελετουργικά για την ώρα του ύπνου, ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεσαι για αυτούς», έγραψε. «Όλα τα παραπάνω σημαίνουν περισσότερα από όσα θα μάθεις ποτέ για την οικογένεια των μικρών σου».

{https://www.instagram.com/p/CpvjtE2PvFj/}

Η Kardashian συνέχισε να δίνει τις καλύτερες ευχές και ελπίδες για τον πρώην της, αναφέροντας την αείμνηστη μητέρα του Andrea, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο.

Και εκεί ήταν που πέταξε και τη «μπηχτή» της: «Η ευχή μου για τα γενέθλιά σου είναι να συνεχίσεις να λαχταράς την αλλαγή, την επούλωση και τη μεταμόρφωση», είπε. «Να είσαι δυνατός, να είσαι ευγενικός, να είσαι υπομονετικός, να είσαι ελεύθερος. Συνέχισε να κάνεις περήφανη την ψυχή σου και τη μαμά σου. Χρόνια πολλά μπαμπάκα».

{https://www.instagram.com/p/CpxjwzIrtfn/}

Τον Ιούλιο του 2022, οι fans έμαθαν ότι η Kardashian και ο Thompson περίμεναν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Η εκπρόσωπος της Kardashian επιβεβαίωσε ότι το μωρό συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2021, πριν μάθει για το σκάνδαλο με τη Maralee Nichols. Ένα επεισόδιο του Νοεμβρίου του 2022 στο The Kardashians αποκάλυψε ότι η Kardashian καλωσόρισε τον γιο της στις 28 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν το κοινό μάθει για τη γέννησή του. Μέχρι το πρόσφατο ποστ της είχε διατηρήσει την ιδιωτικότητα του μωρού της από την ημέρα της γέννησής του, αποκρύπτοντας το όνομά του από το κοινό και λογοκρίνοντας ακόμη και το πρόσωπό του όταν έκανε το φωτογραφικό ντεμπούτο του στο Instagram τις ημέρες του Halloween.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2023 - 12:08