H Khloe Kadashian μιλά πρώτη φορά για την απόφασή της να μη διώξει τον άπιστο Tristan

27.06.2018
H Khloe Kadashian μιλά πρώτη φορά για την απόφασή της να μη διώξει τον άπιστο Tristan
Την εποχή που εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί τους, αποκαλύφθηκε ότι εκείνος "τριγύριζε" ύποπτα. Η στεναχώρια ήταν τεράστια, ο σάλος μεγαλύτερος και το μωράκι ήρθε νωρίτερα. Σήμερα, φαίνεται ότι οι γονείς της γλυκύτατης True τα έχουν βρει μεταξύ τους. Υπάρχουν όμως μερικές αντιδράσεις.

Ο φωτογραφικός φακός που τους απαθανάτισε αρκετές φορές μαζί, γεγονός που επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Khloe Kardashian να έχει συγχωρήσει τον Tristan Thomson για τις "πομπές" του!

Η ίδια, επίσημα δεν έχει πάρει θέση επ' αυτού, όμως η απάντησή της σε πρόσφατο Tweet θαυμάστριάς της έλυσε πολλές απορίες. Γράφει η χρήστρια Queen Persia λοιπόν:

"Αγαπώ, λατρεύω και στηρίζω την Khloe Kardashian αλλά είμαι τόσο απογοητευμένη που έμεινε με αυτό τον άχρηστο τον Tristan. Νουθετεί τις γυναίκες να γνωρίζουν την αξία τους καθώς και πότε να φεύγουν όταν είναι η ώρα να το κάνουν... είναι υποκρίτρια".

Η απάντηση της Khloe ήρθε ήρεμη αλλά απόλυτη ως προς την ουσία της.

"Όχι, ακριβώς Queen Persia, δεν έχεις καμία γνώση για αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι μας ή την τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να για συνυπάρξουμε. Είμαι περήφανη για τη δύναμη μου. Εκτιμώ τη γνώμη σου και ελπίζω να κρατήσεις την ίδια άποψη για όσους έχουν παραμείνει σε τέτοιες καταστάσεις"

"Δεν προσπαθώ να σε κρίνω, κορίτσι. Σε λατρεύω", απάντησε αμέσως η Queen Persia υπογραμμίζοντας πως η μικρή αδελφή των Kardashian αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο, τα οποία προσπαθούν να την προστατεύσουν όσο εκείνη προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ιδού το εν λόγω Tweet και πιο κάτω η απάντηση της Khloe.