Ξανά μητέρα η Khloe Kardashian και πατέρας είναι πάλι ο άπιστος Tristan Thomson

14.07.2022
Ξανά μητέρα η Khloe Kardashian και πατέρας είναι πάλι ο άπιστος Tristan Thomson
Το μωράκι αναμένεται αυτές τις μέρες μέσω παρένθετης μητέρας -ή μπορεί και να έχει ήδη γεννηθεί- αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις πολλαπλές και πολύ καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το TMZ, η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν -ή έγιναν ήδη- ξανά γονείς, 4 χρόνια αφού γεννήθηκε η κόρη τους True.

Βέβαια, αυτή τη φορά είναι κάπως πιο περίπλοκα τα πράγματα -όπως είναι και όλη η σχέση τους, δηλαδή- καθώς οι δυο τους ήταν μαζί, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, ξαναχώρησαν και όλα αυτά υπό τη σκιά επαναλαμβανόμενης απιστίας από την πλευρά εκείνου.

Khloe Kardashian: O σύντροφος της την απάτησε λίγο πριν γίνουν γονείς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους φαίνεται ότι συμφώνησαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί τον περασμένο Νοέμβριο που ήταν ξανά μαζί και έδιναν στη σχέση τους ακόμη μια ευκαιρία. Τον Δεκέμβριο βέβαια, προέκυψε ακόμη ένα παιδί για τον Thomson. H Maralee Nichols γέννησε τον γιο του και λίγο αργότερα εκείνος αναγνώρισε το παιδί και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe

Το νέο σκάνδαλο απιστίας χάλασε ξανά τη σχέση, όμως, η διαδικασία μέσω της παρένθετης μητέρας που είχαν επιλέξει δεν μπορούσε να σταματήσει πια, και ήρθε η στιγμή που αυτό το μωράκι θα γεννηθεί (ή έχει ήδη γεννηθεί, με βάση μερικές από τις μαρτυρίες)

Updated
Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα δια του εκπροσώπου της ριάλιτι σταρ με την εξής δήλωση στο People: "Επιβεβαιώνουμε ότι η True θα έχει ένα αδελφάκι που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων προς την εξαιρετική παρένθετη μητέρα και την ευλογία που τους πρόσφερε". Η δήλωση κλείνει με ένα ευγενικό αίτημα για διακριτικότητα και ιδιωτικότητα αυτέ τις ώρες που εκείνη προσπαθεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.