Η 58χρονη Courteney Cox γίνεται... 20 ετών κι εμείς χειροκροτούμε

Η 58χρονη Courteney Cox γίνεται... 20 ετών κι εμείς χειροκροτούμε
Photo: @courtneycox
Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και το έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. Παράδειγμα η Courteney Cox η οποία στα 58 της χρόνια αποδεικνύει ότι μπορεί να "περάσει" εύκολα και για πολύ νεότερη!

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε το Instagram της για να δημοσιεύσει ένα γλυκό βίντεο, με ένα makeover εμπνευσμένο από το Gen Z. Και η μεταμόρφωσή που έκανε ενθουσίασε τους fans της.

{https://www.instagram.com/p/CO8Jx7vjgx9/?hl=en}

Το reel δείχνει την Courteney να κάνει scroll down στο κινητό της, να κοιτάζει τα κορίτσια Gen Z και το στυλ τους και να λέει: «Τόσο χαριτωμένο. Θέλω να το κάνω κι εγώ αυτό» και σηκώνεται για να κάνει ένα makeover.

Courteney Cox: Τα συγκινητικά λόγια της Jennifer Aniston και της Lisa Kudrow για το αστέρι που απέκτησε στο Hollywood Walk of Fame

Η Monica Geller των Friends αρχίζει τη μεταμόρφωση κάνοντας τα μαλλιά της πλεξούδες-φούσκες, βάζοντας γυαλιστερή σκιά ματιών, κάνοντας ένα cat eye και μετά αλλάζει το ντύσιμό της. Επιλέγει ένα crop top και ένα φαρδύ τζιν χαμηλοκάβαλο και συνδυάζει το σύνολο με ένα φαρδύ hoodie.

Μετά τη μεταμόρφωσή της, η σταρ έβγαλε selfies κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

«Im Slaying this right?» γράφει στη λεζάντα και οι θαυμαστές της αλλά και φίλες της celebrities την αποθεώνουν.Η Lindsay Lohan άφησε μερικά χαρούμενα emojis, ενώ ένας άλλος φίλος της έγραψε: «Κοίτα αυτούς τους κοιλιακούς!»

{https://www.instagram.com/p/Co-irMdD4s1/?hl=en}

Η Cox τον περασμένο Ιούνιο έκλεισε τα 58 της χρόνια και είχε πει «Δεν είναι κακό να είσαι 60, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει». Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι ο χρόνος την έχει μάθει να είναι «πιο προσγειωμένη».

«Νιώθω σαν να είμαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 τους και δεν το σκέφτομαι. Για μένα, είμαστε στην ίδια ηλικία». Πάντως, αν και η Cox έχει τα διπλάσια τους χρόνια διατηρεί επίσης το νεανικό της πνεύμα και παραδέχεται ότι αισθάνεται πολύ νεότερη από την ηλικία της.

Mε αυτό το ποστ της η Courteney απέδειξε ότι η ηλικία δεν είναι κριτήριο για τέτοιες μοντέρνες εμφανίσεις και ότι μπορούμε να παραμείνουμε πάντα νέες στην καρδιά.

Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

Αν δεν το ήξερες, η ομάδα Gen Z, περιλαμβάνει όσους και όσες γεννήθηκαν από το 1997 έως το 2013 και είμαστε σίγουρες ότι η ηθοποιός έχει μια υπέροχη σχέση με τη μονάκριβη κόρη της, που γεννήθηκε το 2004.

{https://www.instagram.com/p/CexNjt2IxR8/?hl=en}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 19:22