Courteney Cox: Τα συγκινητικά λόγια της Jennifer Aniston και της Lisa Kudrow για το αστέρι που απέκτησε στο Hollywood Walk of Fame

Courteney Cox: Τα συγκινητικά λόγια της Jennifer Aniston και της Lisa Kudrow για το αστέρι που απέκτησε στο Hollywood Walk of Fame
H Courteney Cox έζησε μια από τις πιο τιμητικές στιγμές της καριέρας της πριν λίγες μέρες στο Λος Άντζελες, όπου απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Αυτό όμως που ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν τα όσα είχαν να πουν για τη δημοφιλή ηθοποιό, οι πρώην συμπρωταγωνίστριες της στο Friends αλλά και κολλητές της φίλες, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow, που ήταν μαζί της και απέτισαν φόρο τιμής στη φίλη τους με εγκάρδια λόγια.

Οι Jennifer Aniston και Lisa Kudrow μίλησαν για την 30χρονη φιλία τους με την Courteney Cox προκαλώντας στους θεατές ένα μείγμα γέλιου και δακρύων: «Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε εκ μέρους σου ως οι συνάδελφοί σου, οι φίλες σου και η οικογένειά σου, οι αδερφές σου», είπε η Aniston ξεκινώντας την ομιλία της.

Friends: Το απαγορευμένο trailer που έδειχνε τους πρωταγωνιστές με τα εσώρουχα τους

«Έτσι είναι από τότε που γνωριστήκαμε πριν από σχεδόν 30 χρόνια», πρόσθεσε η Kudrow, με την Aniston να τη διορθώνει με χιούμορ: «Όχι, όχι πριν από 30 χρόνια. Αυτό είναι τυπογραφικό λάθος». Το κοινό ξέσπασε σε γέλια πριν συνεχίσει η Aniston. «Το να είσαι φίλη με την Courteney σημαίνει να είσαι οικογένεια με την Courteney. Είναι αυτή που ευθύνεται για όλα αυτά». Η Aniston εξομολογήθηκε επίσης στους θεατές ότι από τη στιγμή που τη γνώρισαν, έδειξε αμέσως στοργή και ενδιαφέρον γι 'αυτές.

{https://www.instagram.com/p/CpLucxuvQlO/}

H Kudrow θυμήθηκε πώς στις πρώτες μέρες των Friends η Cox ήταν αυτή που ενθάρρυνε το καστ να φροντίζει ο ένας τον άλλον. «Eμφύσησε σε όλους μας, στο DNA μας, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε η Aniston. Η Kudrow δήλωσε επίσης ότι οφείλεται κυρίως στην Cox το γεγονός ότι οι συμπρωταγωνιστές των Friends κατάφεραν «να γίνουν ένα από τα πιο οικεία, πιο αγαπησιάρικα και υποστηρικτικά καστ στην ιστορία της τηλεόρασης».

Η Aniston και η Kudrow μοιράστηκαν επίσης με το κοινό μια ιστορία για την πρώτη τους συνάντηση με την Cox, κάνοντας πλάκα ότι τότε ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ των Friends. Θυμήθηκαν μάλιστα πως συνήθιζαν να οργανώνουν παιχνίδια πόκερ στα γυρίσματα για να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους. «Μισούσε το πόκερ. Το μισούσε από τα βάθη της καρδιάς της. Αλλά έπαιζε μαζί μας γιατί ήθελε να δεθεί μαζί μας», είπε με συγκίνηση η Aniston.

Jennifer Aniston: Τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Brad Pitt και εκείνη εξήγησε τα πάντα

Η Kudrow εξομολογήθηκε ότι ήταν βαθιά περήφανες που γνώρισαν την Cox και πρόσθεσε ότι ήταν ο ορισμός ενός «πραγματικά όμορφου, ταλαντούχου και αξιοπρεπούς ανθρώπου». Την ευχαρίστησε επίσης που εμπλούτισε τη ζωή τους προσωπικά, ενώ η Aniston παραδέχτηκε ότι η Cox είναι ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον πλανήτη Γη και την ευχαρίστησε που τους έκανε πάντα να χαμογελούν. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της για το έργο της σταρ, προσθέτοντας: «Είμαστε τόσο περήφανες για σένα, είσαι αδερφή από έναν άλλο “μπαμπά” και σε αγαπάμε».

{https://www.instagram.com/p/CDHovRQn9Rw/}

Όταν ήρθε η σειρά της Cox να μιλήσει ευχαρίστησε την Aniston, την Kudrow και τη Laura Dern, που επίσης μίλησε στην εκδήλωση, για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. «Σας αγαπώ όλες τόσο πολύ και είναι τόσο ωραίο που βγήκατε και εμφανιστήκατε για μένα δημόσια, με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε τόσο συχνά ιδιωτικά», είπε. Αναφέρθηκε επίσης στη συμβολή όσων τη βοήθησαν στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, τους γονείς της και την κόρη της, Coco, η οποία ήταν επίσης παρούσα στην τελετή.

{https://www.instagram.com/p/B7PpfuXnqt9/}

Αφού έλαβε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame, η Cox δήλωσε ότι οι συμπρωταγωνιστές της στο Friends είναι «υπέροχοι φίλοι» της και «είναι οικογένεια» για εκείνη.

Courteney Cox: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 18α γενέθλια της κόρης της